13:50 Lepota i Moda Tamara Kalinić u NAJVEĆEM trendu sezone: Nosi veoma IZAZOVAN komad koji nimalo ne izgleda VULGARNO
11:50 Lepota i Moda Probala sam istu HALJINU u KABINAMA različitih prodavnica: Doživela sam ŠOK, na svakom ogledalu izgledam totalno DRUGAČIJE
21:30 Lepota i Moda NE STIDITE SE SVOG TELA Manekenka se skinula i pokazala svoje nesavršenosti, evo kako izgledaju njene fotografije bez fotošopa
18:20 Ispovesti Zbog DIJETE su počeli da joj OTKAZUJU organi: Influenserka je postigla ŽELJENU kilažu, a evo šta je krenulo PO ZLU
18:53 Ispovesti "Muka mi je od POGLEDA na njenu figuru": Influenserka optužena za promovisanje anoreksije pa dobila BAN na popularnoj društvenoj mreži
21:30 Poznati Od cifara će vam se ZAVRTETI u glavi: Evo koliko zarađuju influenserke, Tamara Kalinić ubedljivo ISPRED SVIH devojaka
17:15 Lepota i Moda Andrea je baka, ima 53 godine, a muškarci otkidaju za njom: Šokiraćete se kada čujete koliko jaja pojede mesečno da bi bila ovako ZGODNA!
10:35 Lepota i Moda Šalju joj GNUSNE uvrede: Poznata INFLUENSERKA tvrdi da je MRZE zato što ima NAJTANJI struk na Instagramu, ne koristi fotošop (FOTO)
19:00 Ispovesti Da li je PSORIJAZA prenosna? Devojka koja pati od ove kožne bolesti daje odgovor na ovo pitanje
08:50 Poznati Popularna INFLUENSERKA pokazala fotografije iz mlađih dana: Ovako je izgledala pre PLASTIČNIH operacija, ne liči na SEBE!
17:47 Poznati "Lično ću te zgaziti kolima": Zorana Jovanović imala je samo ovo da kaže povodom KIKINE smrti, a ljudima koji ostavljaju ovakve PORUKE poručila je sledeće!
17:32 Ispovesti Zbog drskih komentara apropo njenog IZGLEDA imala je napad PANIKE: "Učili su me da žene podržavaju druge žene, ali ovo je GROZNO"
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca