17:47 Poznati "Lično ću te zgaziti kolima": Zorana Jovanović imala je samo ovo da kaže povodom KIKINE smrti, a ljudima koji ostavljaju ovakve PORUKE poručila je sledeće!
17:32 Ispovesti Zbog drskih komentara apropo njenog IZGLEDA imala je napad PANIKE: "Učili su me da žene podržavaju druge žene, ali ovo je GROZNO"
11:30 Poznati Niko ne bi ni primetio da nije PRIZNALA: Prošetala je CRVENIM tepihom u papreno SKUPOJ haljini koju je obukla POGREŠNO!
13:16 Lepota i Moda Influenserka Dunja Jovanić BLISTAV TEN DOBIJA posebnom metodom: Za PET MINUTA do zategnutog lica i PRELEPE kože
08:00 Lepota i Moda "Sama sam SEDAM GODINA, muškarci mi ne prilaze": Uložila je preko 22.000 EVRA u svoj izgled i evo ZAŠTO nikako ne može da nađe DEČKA
10:35 Zdravlje Lagala je pratioce na mrežama da boluje od RAKA i tako zaradila ogromne PARE: Evo kakva KAZNA je sačekala
10:16 Poznati Porodila se jedna od najpoznatijih srpskih INFLUENSERKI: Na svet je donela devojčicu, a dala joj je prelepo, RUSKO, neobično ime
22:26 Ispovesti "Ovako sam izgledala pre ŠEST meseci": Upalila je kameru i sa osmehom pokazala svoje OBLINE, za uzvrat je dobila zlobne komentare i UŽASNE pretnje
19:25 Lepota i Moda Ovo se zove UMETNOST: NATALIJA važi za jednu od NAJTALENTOVANIJIH mejkap influenserki, kada vidite njena REMEK DELA ostaćete bez teksta
17:15 Zdravlje Već DVE godine nije popila ni kap VODE: Ova influenserka tvrdi da je "SUVI POST" prava stvar
15:09 Ispovesti O njenoj ISPALI priča pola NETA: Pohvalila se novom TETOVAŽOM i postala HIT, a kada je shvatila šta ima na stomaku već je bilo KASNO
08:35 Lepota i Moda Sve o Met Gali 2025: Bliži se najveći modni događaj ikada, a evo koje zvezde ćemo gledati ove godine
08:02 Dom i saveti Stavite ovo u vodu dok kuvate pirinač: Biće savršeno rastresit i više se nikad neće lepiti za šerpu
07:43 Horoskop 2 znaka Zodijaka 30. aprila 2025. godine imaju povoljan dan za privlačenje sreće i obilja: Evo ko treba da iskoristiti ovu priliku
22:00 Dom i saveti Ubacite ovu smesu u rernu, masnoća se sama odvaja: Ujutru je samo prebrišite, sijaće se kao da je nikada pre niste koristili
21:28 Lepota i Moda Prošle godine su bile najpopularnije, a biće i 2025: Evo ih baletanke zbog kojih se žene otimaju u prodavnicama, u ovaj poseban detalj su se zaljubile
21:01 Dom i saveti Kako da vam božur procveta kao nikada do sada? Obavezno ga prihranite ovim, ali pazite, jednu star nikako ne voli