12:40 Ispovesti "Ne žuri mi se": 37-mogodišnja pravnica na meti osude da je parazit jer živi sa roditeljima, a ona ne mari za komentare
12:45 Ispovesti "Uz ovaj trik saznala sam kakav je prevarant": Jana upoznala frajera na aplikaciji za dejtovanje, pa doživela šok od kog se jedva oporavila
10:47 Ispovesti Trans influenserka proglašena najuticajnijom mladom osobom: Magazin Forbes joj dodelio titulu zvezde koja transformiše budućnost
12:48 Lepota i Moda "Za sedam dana zaradila sam 18 miliona evra": Ova devojka imala je vrhunsku ideju, pare se sada lepe za nju
17:28 Poznati Influenserka preminula u 29. godini: Brazilska lepotica izgubila život nakon liposukcije kolena
17:05 Lepota i Moda Tamara Kalinić diktira bjuti trendove: Bob frizura koju je ponela je oduševila žene, biće najtraženija u salonima ove jeseni
19:07 Ispovesti "Ti si luda": Milena je prošetala centrom Beograda u venčanici tražeći muža, a reakcije su urnebesne
20:18 Ispovesti "Mnogi misle da sam luda, ali mislim da greše": Influenserka na dejtu prvo traži od muškarca da pokaže bankovni račun
18:15 Poznati Leonardova bivša je prava lepotica: Manekenka Arabela Či pokazala izvajano telo i zapalila Instagram
15:20 Ispovesti "Moje telo je odbijalo moju vezu": Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika
12:59 Ispovesti Evo ko je Mila, prelepa influenserka koja je zaludela muškarce: Istina koja se krije iza toga je jeziva
11:54 Ispovesti Miona iz Niša je ostvarila američki san: Otišla je iz Srbije, a sa 25 godina već ima pravo bogatstvo na računu
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale