13:00 Horoskop Ovaj HOROSKOPSKI znak se najčešće RAZVODI: Brak im nije SIGURNOST, niti sreća ka kojoj teže
09:00 Porodica Ovo su TRI najčešća razloga za RAZVOD: Bračni savetnik otkrio zbog čega se parovi RASTAJU, a evo šta je KLJUČNO!
21:34 Ispovesti Reči zbog kojih se USIJAO internet: Žena podelila pesmu o RAZVODU, a ljudi MASOVNO dele TEŠKA iskustva, kažu da je OSLOBAĐAJUĆE
21:24 Ispovesti Slučaj koji je dobio ime po HRANI: Razveo se od žene jer mu je za SVAKI OBROK kuvala ISTO jelo!
16:15 Porodica Brak vam se RASPADA? Nekada je PONAŠANJE supružnika bilo ključno, a sada je VAŽNA stvar koji mnogi zanemaruju
08:00 Porodica NAJBIZARNIJI RAZVOD Marija je svog supruga ostavila zbog LJUBOMORE, ali nije u pitanju drugi muškarac, njenom razlogu su se mnogi SMEJALI
20:30 Poznati KOME SU DECA PRIPALA? Spor oko starateljstva između vladara Dubaija i princeze Haje je završen!
20:30 Poznati Mnogi nisu znali da je RAZVEDEN: Sa NJOM je Jovan Memedović proveo VIŠE od 20 godina, nema žene koja joj nije zavidela
15:53 Porodica Muškarac želi da napusti ženu zbog svakodnevne DISKUSIJE: Ovo je ZLOČIN, molim vas POMOZITE MI da se razvedem od nje
16:56 Porodica Mislite da imate PROBLEME u BRAKU: Ovo su DEFINITIVNO NAJBIZARNIJI razlozi za PREKID zajedničkog života
16:09 Ispovesti "Udala sam se za RAZVEDENOG čoveka i shvatila GORKU ISTINU": Bili smo na odmoru i tada me POGODILO, smršala sam 4 kilograma od STRESA
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji