15:30 Porodica Njihov razvod je koštao 90.000 evra: Majka petoro dece se PONOVO UDALA za istog čoveka, sve je iznenadila njena ŽIVOTNA priča
09:58 Poznati Šakira svekrvi zadala "poslednji" udarac: Pred put u Ameriku na terasi ostavila nešto jezivo (FOTO)
17:30 Porodica Psiholog otkrio TRI znaka koja ukazuju da je vreme za RAZVOD: Ne tolerišiti OVE stvari, bolje bežiti "glavom bez obzira"!
17:30 Porodica Stručnjaci kažu da su ovo SIGURNI znakovi da vam se bliži RAZVOD: Ovo su TRI signala da se vaša ljubav NE MOŽE spasiti
16:00 Dom i saveti Izbacite iz kuće biljke koje donose SVAĐU i PROBLEME: Ako ih imate u kući možda će biti razlog vašeg RASKIDA sa partnerom
22:15 Ispovesti "Razvedenu ženu nisam video da je UVENULA, udatu JESAM": Muškarci u Srbiji uglavnom veruju u BRAK, ali je jedan komentar priča za sebe
22:00 Porodica Niko ne može da veruje da se on OVAKO ponaša prema bivšoj ženi: Ljudi su bili u ČUDU, pa im je objasnio!
17:30 Ispovesti "Ostavio me nakon 22 godine": Julija je u braku rodila devetoro dece i mislila je da je to dovoljno da muž i ona budu zauvek zajedno
14:55 Ispovesti Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan
15:49 Porodica "Živeli smo u njenoj kući...": Razvedeni MUŠKARCI u Srbiji iskreno odgovorili zašto su okončali brak
21:30 Poznati Kristina Riči u borbi za STARATELJSTVOM: Dok ne zna gde udara, njen bivši joj šalje šokantne poruke
14:15 Porodica Januar je mesec kada se ljudi najviše RAZVODE: Evo zašto se baš sada DEŠAVA, jedna stvar je prelomna!
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji