08:00 Porodica NAJBIZARNIJI RAZVOD Marija je svog supruga ostavila zbog LJUBOMORE, ali nije u pitanju drugi muškarac, njenom razlogu su se mnogi SMEJALI
20:30 Poznati KOME SU DECA PRIPALA? Spor oko starateljstva između vladara Dubaija i princeze Haje je završen!
20:30 Poznati Mnogi nisu znali da je RAZVEDEN: Sa NJOM je Jovan Memedović proveo VIŠE od 20 godina, nema žene koja joj nije zavidela
15:53 Porodica Muškarac želi da napusti ženu zbog svakodnevne DISKUSIJE: Ovo je ZLOČIN, molim vas POMOZITE MI da se razvedem od nje
16:56 Porodica Mislite da imate PROBLEME u BRAKU: Ovo su DEFINITIVNO NAJBIZARNIJI razlozi za PREKID zajedničkog života
16:09 Ispovesti "Udala sam se za RAZVEDENOG čoveka i shvatila GORKU ISTINU": Bili smo na odmoru i tada me POGODILO, smršala sam 4 kilograma od STRESA
21:00 Poznati Možda nećete POGODITI: Baš ove PESME parovi BIRAJU za PRVI ples, neke po ISTRAŽIVANJIMA donose SREĆU, dok NEKE najavljuju RAZVOD!
11:38 Ispovesti Brak je trajao samo PAR MINUTA: Zbog jednog detalja na svadbi mladoženja je zahtevao MOMENTALNI razvod!
11:41 Poznati Fanovi Dženifer Aniston ANĐELINU razapinju godinama: Rejčel je rešila da progovori O RAZLOZIMA razvoda od HOLIVUDSKOG ŠMEKERA!
08:00 Poznati Šokantne vesti stižu sa ŠPANSKOG DVORA: Princeza se RAZVODI od svog muža ZBOG PRELJUBE, uhvatila ga je sa LJUBAVNICOM
20:00 Poznati Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 12. april: Rakovima je intuicija izuzetno snažna, Škorpije, ne potiskujte emocije, a šta je sa ostalima?
18:32 Porodica "Ne, niste umislili, vara vas": Pet znakova preljube kojih niste ni svesni, a dešavaju se pred vašim očima!
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
17:31 Dom i saveti Ako primetite ovo na jajetu, nemojte ga jesti: Znači da je pokvareno i nije za farbanje
17:02 Lepota i Moda U devetoj deceniji izgleda duplo mlađe: Marta Stjuart izgleda brutalno, perfektno zategnuta, pogledajte joj lice