09:48 Ispovesti Srpkinja je pitala za SAVET, ali ove odgovore NISMO OČEKIVALI: Evo koliko VREMENA je potrebno da se posle MUŽA nađe NOVA LJUBAV!
17:30 Ispovesti "Muž me je varao sa rođenom sestrom, pa je OŽENIO": Žena se požalila, pa priznala da se sad njih dvoje ljute na nju i to zbog mnogo manje stvari
12:30 Porodica TRI znaka da je RAZVOD na pomolu: Psiholog Mihail Labkovski smatra da je ovo TRENUTAK kada je veza postala TOKSIČNA
12:29 Poznati Ona je bila PRVA žena Petra Božovića: Gledali ste je poslednji put u "Boljem životu", a zbog jedne njene odluke su se rastali
10:42 Ispovesti Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
18:30 Ispovesti Zašto sam ja RASPUŠTENICA, a ti nakon razvoda nisi RASPUŠTENAC? Pitanje koje muči sve ŽENE, a muškarci na to ostaju NEMI?
20:30 Dom i saveti Ne možeš da zaboraviš BIVŠEG i preboliš raskid? Razlog tome se možda krije u vašem DETINJSTVU
09:40 Poznati Ovo je RAZLOG zbog kog je NAJTUŽNIJA princeza na svetu završila na PSIHIJATRIJI: Evo šta kažu stručnjaci o njenom govoru tela
12:48 Porodica Teško je SAČUVATI brak ako OVAKO počne: Ljudi koji GOVORE na ovakav način se NAJČEŠĆE RAZVODE
19:26 Ispovesti Ema se RAZVELA i za godinu dana PROMENILA lični OPIS: "Pre sam BRINULA o drugima, a sada sam ja došla na RED"
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji