07:50 Ispovesti Pod vodom je 76 dana i namerava da ostane duže: Želi da i drugi krenu njegovim stopama
22:02 Porodica Pravo je čudo kako su PREŽIVELE: Spojene bliznakinje uspešno RAZDVOJENE nakon više od 20 operacija
18:30 Lepota i Moda Nakon što je uradila MANIKIR nokti su počeli da joj otpadaju: "Bojala sam se da ću da izgubim prste" (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
11:07 Ispovesti Saznala sam da me VARA, dok sam čekala naše treće dete: Ipak ga nisam ostavila, nešto VAŽNO je presudilo
12:38 Poznati Tužna životna priča Usnije Redžepove: Kraljica ROMSKE muzike umrla je u teškim mukama, a pred smrt je imala samo jednu želju
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
19:00 Ispovesti Bez PSA ne idu nigde: Ovaj par tvrdi da zlatni retriver učestvuje u svim njihovim aktivnostima, a čak im je izabrao i ime za dete
16:25 Zdravlje Imala je 32 godine, bila je zdrava i u formi: Mlada majka se samo srušila i umrla, pre smrti se žalila na ovaj simptom
18:00 Ispovesti "Dobila sam OTKAZ čim su saznali da imam RAK": Ostavili je na cedilu, nije imala novac ni za ADVOKATE, a onda se desio ogroman PREOKRET
15:30 Ispovesti "Dečko me je prevario sa drugim MUŠKARCEM": "Sve vreme sam imala osećaj da nešto nije u redu"
19:43 Ispovesti Dečko je KIDNAPOVAO, a onda izbacio iz kombija: Ostala je PARALIZOVANA, a sada se dogodilo ČUDO - "Anđela nije želela da umre"
16:00 Ispovesti Ona je najozloglašenija nastavnica ikada: Zavodila je UČENIKE i imala AFERE sa njima, na kraju se OVO desilo i sve ostavilo bez TEKSTA!
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke