11:30 Ispovesti Da li je vama ovo normalno? Dečko je momentalno RASKINUO sa devojkom zato što je na večeri pojela OVO!
11:00 Ispovesti Mlada ogorčena onim što je uradila njena porodica: Sada želi da otkaže venčanje zbog VELEIZDAJE najbližih
20:25 Ispovesti Sanja je JEDINA žena u Srbiji koja peče VOLA: Težak je POLA TONE i sprema se bar 12 sati
18:20 Ispovesti Možete li da pogodite ko je MAJKA, a ko ĆERKA: Mnogi misle da su ČUDNE, zajedno izlaze i nose ISTU odeću
17:20 Porodica "Jadna DECA šta jedu": Snimila je kako SPREMA večeru za 11 mališana, a KRITIKAMA nikad kraja!
14:15 Ispovesti Doktor joj je saopštio JEZIVU dijagnozu: Rečeno je da ima još par meseci života, evo šta je Laura tada uradila i PREŽIVELA ovaj pakao
21:40 Porodica Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa
17:50 Ispovesti Katarina je zbog SOLARIJUMA dobila RAK KOŽE: Valjevčanka je do sada imala NEPOZNAT broj OPERACIJA, svaka je ostavila OŽILJAK, a njena borba još TRAJE
14:30 Ispovesti Umesto LJUDSKOG srca, ugradili su mu SVINJSKO: Nakon duge BORBE, stanje mu se naglo POGORŠALO, borio se do samog KRAJA
21:30 Ispovesti Ispovest ROMKINJE koja će vam slomiti srce: Naterali su me da se udam sa 16, muž je odmah počeo da me zlostavlja
18:30 Ispovesti Porodičnu SREĆU i MIR prekinuo je jedan POZIV: Mislili smo da je GREŠKA, plakali smo i vrištali zašto se to baš nama dogodilo
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem