17:08 Poznati Ne bismo joj bili u koži: Krisi Tajgen u teškom stanju, objavila snimak koji je zabrinuo fanove
14:10 Poznati ,,Blago haotično": Manekenka Krisi Tajgen podelila kako izgleda život sa četvoro dece, jedna slika će vas posebno iznenaditi
10:55 Poznati Hrabar potez: Manekenka Krisi Tajgen bez blama pokazala ožiljke na grudima čime je oduševila fanove
20:05 Poznati Džon Ledžend i Krisi Tajgen kupili kuću sa lebdećom baštom: Platili je više od 5 miliona dolara, a evo kako ovo "čudo" izgleda
12:57 Poznati Niko nije znao da su Krisi Tajgen i Džon Ledžend dobili četvrto dete: Iza rođenja bebe se krije dirljiva priča
18:30 Porodica Nakon velike porodične NESREĆE, u njihov dom su stigle radosne vesti: Porodila se manekenka Krisi Tajgen, popularni pevač je dobio sina
11:00 Lepota i Moda "Najbolja odluka koju sam donela": Poznata manekenka UBRIZGALA sebi botoks u veoma neobično mesto
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!