Ne bismo joj bili u koži: Krisi Tajgen u teškom stanju, objavila snimak koji je zabrinuo fanove

Vesti 19.04.2024 17:08 0

TV ličnost, koja deli Lunu Simon (8), Majlsa Teodora (5), Esti Maksin (1), i Rena Aleksandera (10 m), sa svojim mužem Džonom Ledžendom (45), redovno deli novosti o sebi i svojoj porodici na Instagramu

Krisi

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Krisi Tejgen je uvek iskrena na društvenim mrežama.

Autorka kuvara ,,Cravings" (38) je podelila sliku na kojoj je nosila lepršavi ljubičasti bade mantil.

Ona je potom zumirala kako bi fanovima dala jasniji pogled. ,,Ovako izgleda dvostruka infekcija uha", napisala je Tajgenova na Instagramu. Viđena je kako gleda u kameru dok stavlja mali prst u ugao usana.

Krisi

Printscreen/Instagram/chrissyteigen

 

TV ličnost,  koja deli Lunu Simon (8), Majlsa Teodora (5), Esti Maksin (1), i Rena Aleksandera (10 m), sa svojim mužem Džonom Ledžendom (45), redovno deli novosti o sebi i svojoj porodici na Instagramu.

Tajgenova je obožavaocima dala uvid u svoje zabavno – i „užurbano“ – vreme kod kuće i na otvorenom sa svoje četvoro dece, podelivši uspomene u slatkoj objavi na Instagramu.

 

 

Među fotografijama i video snimcima, manekenka je podelila i snimak Esti kako se spušta niz tobogan u cvetnoj haljinici. Na jednoj slici prikazan je Ren  kako uživa na ljuljašci u parku, dok druge slike prikazuju Esti i Rena kako jedu povrće dok sede na visokim stolicama.

Teigenova je uključila kratak video Esti kako se pretvara da slika portret dok je njena starija sestra Luna bodri sa strane, kao i snimak Lune kako ponosno drži ručno rađeni poster sa pčelama i Majlsa koji igra bejzbol, prenosi People.  

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading