10:25 Zdravlje Dijeta koju žene u Srbiji obožavaju: Poboljšava rad creva, a za DVE nedelje se skida 9 kilograma
13:25 Zdravlje Sedam groznih stvari koje radi vaše TELO: Mogu da vas brinu i užasavaju, a zapravo su znak dobrog zdravlja
07:30 Zdravlje Kardiohirurg 20 godina proučavao STOGODIŠNJAKE: Došao je neverovatnog OTKRIĆA i izbacio JEDNU namirnicu iz upotrebe
20:30 Horoskop TRI znaka imaće razloga da SLAVE: Očekuje ih sreća, jedan će imati priliku da dođe do ozbiljnog NOVCA, a ovaj da se ZALJUBI
18:00 Zdravlje Ispucale USNE su SIGNAL da vam je zdravlje ugroženo: Pojava otkriva šta fali vašem organizmu, nemojte da zanemarite
16:40 Zdravlje Da li je CVEKLA uopšte ZDRAVA? Mit o "zdravoj" namirnici je ISPLIVAO na videlo, evo ko treba da IZBEGAVA crvenu povrćku
12:49 Ispovesti Anetinom SINU je ostalo nekoliko godina života: "Uveravali su me da sam kraljica DRAME imala sam nervni slom kad sam čula jezivu dijagnozu"
08:45 Zdravlje Nutricionista otkriva: Ovo su TRI najgore namirnice koje možete da pojedete, zbog njih ubrzano starite, gojite se i razboljevate
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za 03. januar: Lavovi se napokon okreću SEBI, Vagama zdravlje nikad bolje!
08:50 Zdravlje Evo koliko je ČAČKANJE nosa OPASNO po zdravlje: Odmah morate da prestanete sa ovom gadnom navikom
23:00 Dom i saveti Kineski TELESNI sat otkriva zašto se stalno BUDIMO noću u ISTO vreme: Postoji veoma jasno objašnjenje
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"