14:20 Zdravlje Internista dr Ivanov otkriva šta da JEDETE kada POSTITE: Ove namirnice su veoma ZDRAVE, evo jelovnika
13:00 Dom i saveti Čisti celo telo, a posebno JETRU: Sok od CVEKLE je savršen za organizam, evo kako se sprema i kad je IDEALNO vreme da ga popijete
12:20 Zdravlje "Nemojte TO da radite": Farmaceut upozorio na GREŠKE koje SVI pravimo kada imamo GRIP ili prehladu
11:59 Zdravlje OPASAN signal da vam preti SRČANI udar: Oseti se u JEDNOM trenutku kada radite najprostiju AKTIVNOST
11:00 Zdravlje Moja beba je čudesna, ovako mi je spasila život: Slavimo prvu NOVU GODINU zajedno i najsrećnija sam MAJKA na svetu
20:00 Dom i saveti Napitak za ljude koji imaju BOLOVE u kolenima: Redovnim uzimanjem ćete OJAČATI zglobove, dnevna je doza vitamina i minerala
17:33 Zdravlje Ovo POVRĆE je najbolje za JETRU: Jedna NAMIRNICA ima blagotvorno dejstvo na TUMORE i možete da ODMASTITE organizam
09:30 Zdravlje Kombinacija TRI leka može TRAJNO da ošteti bubrege: Nikada nemojte da ih pijete ZAJEDNO
15:20 Poznati UNUK Boba Marlija preminuo u 31. godini: Bolest ga je pratila od malih nogu, a NAPADI se mogu pogoršati ako se reaguje na vreme
11:52 Zdravlje Test koji za 30 sekundi otkriva da li vam je SRCE u opasnosti: Možete ga uraditi i kod kuće i sprečiti ove bolesti
08:00 Zdravlje Ukazuje na RAK želuca, a javlja se u OČIMA: Mnogi ne primete ovaj neobičan simptom, a siguran je znak da telu nije dobro
17:45 Zdravlje Prvi simptom srčanog UDARA javlja se trideset dana RANIJE: Više od 70 odsto žena prijavilo je da je osetilo OVO, telo im je slalo jasne signale
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve