08:34 Zdravlje Nagla promena TEMERATURE povećava rizik od TROMBA: Lekari su otkrili JEDINI način da se zaštitimo i smanjimo rizik!
19:00 Zdravlje Svi misle da je luda jer daje deci VODU OD LUKA: "Oni su retko kad bolesni, a evo kako da je napravite"
11:40 Zdravlje Sve veći broj parova ne može da ima DECU: Dr Milošević otkrio koji je GLAVNI KRIVAC što muškarcima opada nivo testosterona
21:30 Zdravlje Ruski doktor otkrio na koji način možemo da produžimo ŽIVOT: Radite OVO tri puta dnevno po dva minuta!
09:34 Zdravlje Da li vam se zavrti u glavi nakon što ustanete? Doktor objasnio zašto se to dešava na koju podmuklu bolest to može da ukaže
10:14 Zdravlje Bori se sa artritisom, a ima samo 35 godina:"Obratite pažnju na ovih šest simptoma, evo kako da ublažite agoniju"
08:40 Zdravlje Umrla najstarija Evropljanka, živela je preko 100 godina: Otkrila je jednostavnu tajnu DUGOVEČNOSTI u koju se klela
08:00 Zdravlje Vreme kada JEDETE utiče na mršavljenje: Stručnjaci smatraju da je ovo IDEALAN raspored obroka
18:00 Zdravlje Ako osetite ove BOLOVE, obavezno IZVADITE krv: Simptomi se uglavnom POGREŠNO tumače, a uzrok je NEOČEKIVAN
11:30 Zdravlje Nataliju su zbog bolesti zvali "PARADAJZ" i maltretirali od malih nogu: "Bila sam dugo u depresiji, a onda sam pronašla lek"
08:00 Zdravlje Na JEZIKU možete videli da li patite od ozbiljnih bolesti: Jedna nijansa je najopasnija
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore