09:37 Poznati Znate li ko je DEVOJKA na slici? Veoma je cenjena SRPSKA GLUMICA, ima bogatu karijeru, a svi je ODLIČNO pamtimo po jednoj KULTNOJ ulozi
13:46 Poznati "Izgleda kao kauč": Stilisti su sada UBEĐENI da je OVO najgore izdanje PRELEPE holivudske GLUMICE!
16:12 Poznati Danas je napunila 64 GODINE: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je ZLOSTAVLJAO a sada je preživela još jednu TRAGEDIJU
15:49 Poznati Hrvatski list IZVREĐAO pokojnu Miru Furlan: Nazvali su je "TUŽNOM KU*VOM koja teroriše Hrvate"
20:55 Poznati "Sad sam poput divlje ZVERI i ne umivam se": Kameron Dijaz se povukla iz javnosti i ne prestaje da šokira!
10:28 Poznati "Želim bezbedno radno okruženje bez seksualnih nasrtaja": Ana Mihajlovski poslala snažnu poruku svim ženama u Srbiji
16:27 Poznati Kortni Koks prodala kuću jer je UKLETA: "Stalno sam viđala ženu da luta kućom, a onda me je poštar pitao šta je to IZA MENE"
11:30 Poznati Svi dobro znamo Bojanu Maljević: Ana je njena ROĐENA SESTRA, gledali smo je u "Otvorenim vratima", sada izgleda TOTALNO drugačije
21:10 Lepota i Moda Gazi SEDMU deceniju, a i dalje GORI u bikiniju: Šeron Stoun OTKRIVA tajnu svog SAVRŠENOG izgleda u 64. godini
15:09 Poznati "Bila sam toliko naviknuta na muškarce koji su me hteli u malim dozama" Emotivna ISPOVEST Mire Furlan o ljubavnim promašajima
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove