12:43 Zdravlje Ovo je njen KLJUČ USPEHA: Srpska glumica pronašla način, evo kako da do LETA imate izvajano i ZMIJSKO TELO
11:41 Poznati Preminula čuvena glumica posle TEŠKE bolesti: Zvali su je "Vruće usne", ali je MRZELA taj nadimak
10:07 Poznati Poznata glumica ima VAŽNU poruku za sve žene: "Budimo ISKRENE postoje lepi ljudi, ali NAS 95 odsto to nije" Istakla je na koje OSOBINE je najvažnije staviti akcenat
08:00 Poznati Obožavali smo je u "Srećnim ljudima" i "Porodičnom blagu": Danas je Đošina "Duda Piroćanka" otmena dama, a evo čime se bavi
20:07 Poznati Ispovest Mine Lazarević koja boli do KOSTI: "Ignorisala sam SIGNALE koje mi je telo slalo, a onda sam shvatila da imam RAK"
14:11 Poznati "Moj balans, moja snaga!": Mirjana Karanović pokazala kako ODRŽAVA sjajnu liniju, ove napore retko ko može da IZDRŽI, u SEDMOJ deceniji izgleda kao PRAĆKA
18:40 Poznati "Bog mi je dao mnoge darove, al me je za jedno uskratio" Glumica Tanja Bošković, NAJISKRENIJE progovorila o privatnom životu
17:05 Poznati Šeron Stoun je javnosti predstavila NOVOG DEČKA: Duplo je MLAĐI od zanosne glumice, a šta vi kažete na njen izbor?
09:42 Poznati Svi smo voleli MILICU Jakovljević iz OTVORENIH VRATA: Ona danas ne živi u Srbiji, a uspešna je i DOKTOR NAUKA
11:18 Poznati "NE PRILIČI NJENIM GODINAMA, IZGLEDA POREMEĆENO" : Obožavaoci Nikol Kidman nemaju LEPE REČI za njene poslednje FOTOGRAFIJE!
11:19 Poznati Jedina FOTOGRAFIJA supruga Vesne Trivalić: Nenad je UGLEDNI plastični hirurg, zbog njegovog TRAŽENOG zanimanja glumica je napustila Srbiju
17:00 Poznati Potresno PISMO otkrilo NAJBOLNIJU TAJNU poznate glumice: Uma Turman rešila da više ne ćuti!
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore
19:00 Porodica Deca koja jedu ovu hranu su pametnija: Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše
18:27 Dom i saveti Posuđe će uvek blistati: Podesite mašinu na ovaj ciklus i nema brige, izgledaće kao da ste ga tek kupili