13:46 Poznati "Izgleda kao kauč": Stilisti su sada UBEĐENI da je OVO najgore izdanje PRELEPE holivudske GLUMICE!
16:12 Poznati Danas je napunila 64 GODINE: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je ZLOSTAVLJAO a sada je preživela još jednu TRAGEDIJU
15:49 Poznati Hrvatski list IZVREĐAO pokojnu Miru Furlan: Nazvali su je "TUŽNOM KU*VOM koja teroriše Hrvate"
20:55 Poznati "Sad sam poput divlje ZVERI i ne umivam se": Kameron Dijaz se povukla iz javnosti i ne prestaje da šokira!
10:28 Poznati "Želim bezbedno radno okruženje bez seksualnih nasrtaja": Ana Mihajlovski poslala snažnu poruku svim ženama u Srbiji
16:27 Poznati Kortni Koks prodala kuću jer je UKLETA: "Stalno sam viđala ženu da luta kućom, a onda me je poštar pitao šta je to IZA MENE"
11:30 Poznati Svi dobro znamo Bojanu Maljević: Ana je njena ROĐENA SESTRA, gledali smo je u "Otvorenim vratima", sada izgleda TOTALNO drugačije
21:10 Lepota i Moda Gazi SEDMU deceniju, a i dalje GORI u bikiniju: Šeron Stoun OTKRIVA tajnu svog SAVRŠENOG izgleda u 64. godini
15:09 Poznati "Bila sam toliko naviknuta na muškarce koji su me hteli u malim dozama" Emotivna ISPOVEST Mire Furlan o ljubavnim promašajima
13:42 Poznati "Držala je za ruku...": Suprug Mire Furlan potresnom porukom otkrio kako su izgledali poslednji minuti života čuvene glumice
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore
19:00 Porodica Deca koja jedu ovu hranu su pametnija: Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše