22:33 Ispovesti "Svi su ŠOKIRANI": Mlada MAMA pokazala BLIZANCE, ljudi uvek postavljaju JEDNO pitanje kada ih vide
14:00 Porodica Ministarstvo prosvete donelo ODLUKU: Definitivno se MENJA mala matura, OSMI razredi će polagati samo OVAJ predmet
16:26 Porodica Čula je NAJSTRAŠNIJU stvar koju jedna MAJKA može da čuje: Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu SUDBINU
22:00 Porodica Ime određuje SUDBINU deteta: Dobro razmislite kakvo ćete nazvati svoje novorođenče jer od toga zavisi kakav mu život SLEDI
08:00 Dom i saveti Vaša DECA će se ODUŠEVITI ovim doručkom: Topli SENDVIČI sa TIKVICAMA i SIROM, prava su "BOBMA" za jutro
15:10 Poznati Evo kako danas izgledaju DECA iz serije "OČAJNE DOMAĆICE" : Jedna od Gabinih ćerki je postala DEČAK!
17:00 Porodica Rodila je 44 dece i proglašena je NAJPLODNIJOM ženom: Svi žive u neljudskim uslovima, a kako bi bili siti potrebno im je 25 KILOGRAMA brašna DNEVNO!
09:00 Horoskop Nikako se NE razmeju: Ovo su NAJGORE horoskopske kombinacije RODITELJA i dece, teško nađu ZAJEDNIČKI jezik
20:20 Porodica Zbog ovih PET razloga baba i deda NE TREBA da čuvaju UNUČIĆE: Prave GREŠKU koja više nikada ne može da se ISPRAVI kod dece
12:20 Horoskop Oni su prema horoskopu NAJBOLJI roditelji: Astrolozi za OVE znakove smatraju da su SJAJNI sa decom
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!