12:15 Zdravlje Šta ako vaše dete ima BELE i bolne RANICE u ustima? Možete im olakšati tegobe i kod kuće, evo šta da uradite
10:14 Porodica Greške koje roditelji prave u VASPITANJU dece: Poznata doktorka otkrila šta ih može učiniti SEBIČNIMA kad porastu
21:30 Porodica Koje su to opasne stvari u kući koje NAJVIŠE PRIVLAČE decu? Za neke već znate, a neke će vas iznenaditi - budite oprezni
14:00 Horoskop U ovim ZNAKOVIMA se rađaju najinteligentnija deca: Astrolozi tvrde da oni imaju NAJVEĆI potencijal
09:45 Porodica Psiholog je pitao decu koji su im NAJLEPŠI trenuci u životu: Niko nije očekivao OVAKVE odgovore, roditelji su shvatili gde GREŠE
09:45 Porodica Bračni par se odlučio za treće DETE: Kada je žena ostala trudna saznali su za IZNENAĐENJE u koje niko nije mogao da poveruje
12:20 Dom i saveti Obradujete vaše NAJMLAĐE sa novogodišnjim KEKSIĆIMA: Lako se spremaju i još BRŽE jedu, cela porodica će biti ODUŠEVLJENA!
19:45 Poznati Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"
12:20 Porodica Mama je bila SUROVO iskrena, ali je i nasmejala sve RODITELJE: Ovako izgleda slikanje prvog, drugog i trećeg deteta i zna da NIJE FER
09:40 Porodica Devetnaestogodišnjakinja rodila BLIZANCE različitih OČEVA: Doktori su ostali u šokirani DNK analizom
13:07 Zdravlje Nova ZARAZA hara Evropom, a nije KORONA: Najviše napada DECU, šestoro je UMRLO, dobro obratite pažnju na ove SIMPTOME
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni