11:16 Porodica Zašto neke žene RAĐAJU SAMO dečake, a neke devojčice: Sada postoji ODGOVOR na pitanje roditelja koji imaju decu istog pola
08:00 Dom i saveti Napravite sami IZBELJIVAČ za veš: Prirodno i bez HEMIKALIJE preporučeno za malu DECU
19:15 Ispovesti Deca na POVOCU, osuđujete ili odobravate? Sara prvo nije VEROVALA šta roditelji rade, zatim je pribegla ISTOJ metodi, KAJE se zbog JEDNE stvari
17:00 Porodica TRI načina kako vaše DETE da zavoli VODU: Pomozite im, naučite ih da se pravilno HIDRIRAJU
17:20 Porodica Bilo ih SRAMOTA: Devojčica se rodila sa velikim BELEGOM na nozi, a onda su se roditelji odlučili za sledeći potez
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
18:30 Porodica Boja očiju bebe NE ZAVISI samo od vas: Pogledajte šta možete očekivati UKRŠTANJEM GENA oca i majke
14:27 Porodica Nova pravila za ekskurzije i izlete: BITNA informacija za sve roditelje, dete će morati da ima još JEDNU POTVRDU lekara
20:25 Porodica Ovo su idealne životinje za NAJMLAĐE: Izaberite PRAVOG ljubimca koji odgovara godinama vašeg DETETA
16:06 Porodica Mogu li BAKA i DEKA da zamene vrtić: Jelena Holcer o VAŽNOJ ulozi u životu dece, oni sve PONAVLJAJU što rade stariji
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće
08:06 Zdravlje Ne možete da pređete 10.000 koraka dnevno? Ovo su 2 zamene koje ne zahtevaju toliki napor
22:01 Horoskop Evo kako da izračunate da li ćete se obogatiti: Zbir ovih brojeva u vašem životu mnogo govori o vašoj finansijskoj sudbini, obratite pažnju!