19:15 Ispovesti Deca na POVOCU, osuđujete ili odobravate? Sara prvo nije VEROVALA šta roditelji rade, zatim je pribegla ISTOJ metodi, KAJE se zbog JEDNE stvari
17:00 Porodica TRI načina kako vaše DETE da zavoli VODU: Pomozite im, naučite ih da se pravilno HIDRIRAJU
17:20 Porodica Bilo ih SRAMOTA: Devojčica se rodila sa velikim BELEGOM na nozi, a onda su se roditelji odlučili za sledeći potez
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
18:30 Porodica Boja očiju bebe NE ZAVISI samo od vas: Pogledajte šta možete očekivati UKRŠTANJEM GENA oca i majke
14:27 Porodica Nova pravila za ekskurzije i izlete: BITNA informacija za sve roditelje, dete će morati da ima još JEDNU POTVRDU lekara
20:25 Porodica Ovo su idealne životinje za NAJMLAĐE: Izaberite PRAVOG ljubimca koji odgovara godinama vašeg DETETA
16:06 Porodica Mogu li BAKA i DEKA da zamene vrtić: Jelena Holcer o VAŽNOJ ulozi u životu dece, oni sve PONAVLJAJU što rade stariji
17:30 Horoskop Ove TRI kombinacije ZNAKOVA rađaju JEDINSTVENU decu: Najbolje dobijaju od obe strane, naročito LEPOTU
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
11:56 Poznati Kejt Midlton je bila luda za ovim poznatim i prezgodnim frajerom: Iako se udala za Vilijama ,i dalje se javlja bivšem
11:27 Lepota i Moda Kada budete videli njen donji veš pašćete u nesvest: Slavna pevačica "prešla igricu", prolaznici su imali šta da vide
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini