11:33 Porodica Deci nikada ne kupujte beli i plavi kupaći: Ne, nije moda u pitanju, postoji jako ozbiljan razlog za to
09:00 Poznati Bliža sam sa usvojenom decom, nego sa rođenom: Anđelinu su razapeli zbog izjave, a ona je objasnila zašto je to tako
09:17 Dom i saveti Instruktorka plivanja upozorava: Deci nikada ne kupujte kupaće kostime u ovoj boji
22:36 Porodica Deca mi ne trebaju i ne zanimaju me tuđa mišljenja: Sa 23 godine je donela važnu odluku
21:29 Porodica NIsu ni noge, ni ruke: Ako niste sigurni da li je bebi pretoplo, proverite ovaj deo tela
12:44 Poznati Da li je vama ovo normalno? Mirka priznala da više voli Vujadina od dece i gnevne majke Srbije počele su da je razapinju po mrežama
17:30 Porodica Savet PEDAGOGA zlata vredan: Postavite deci GRANICE na zdrav način i napravite od njih STABILNE LJUDE
22:00 Porodica Džordan Piterson savetuje roditelje da od malih nogu decu uče ODGOVORNOSTI: "Sa decom funkcioniše JEDNO pravilo i ono uvek radi"
17:10 Porodica Ko su "meduza" roditelji za koje se smatra da NAJKAVILTETNIJE vaspitavaju decu? Mnogi misle da od njih treba da se uči
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore
19:00 Porodica Deca koja jedu ovu hranu su pametnija: Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše
18:27 Dom i saveti Posuđe će uvek blistati: Podesite mašinu na ovaj ciklus i nema brige, izgledaće kao da ste ga tek kupili