20:25 Poznati "Da je neko mojoj ćerki uradio šta je on meni, kastrirala bih ga": Kloi Kardašijan oštro o bivšem koji je varao tokom trudnoće
15:18 Porodica Mama, želim kucu: Prednosti odrastanja sa ljubimcem su neverovatne, razmislite 2 puta pre nego što kažete "ne"
09:09 Porodica Deca u bivšoj Jugoslaviji su bila sposobnija: Sada se 18-godišnjak ne razlikuje mnogo od desetogodišnjaka
15:55 Porodica Mnogima su i danas omiljena poslastica: U Jugoslaviji ovo su bile redovne užine u školama
18:17 Porodica Svaka nova generacija dece ima manjak empatije: Dr Ranko Rajović upozorava roditelje u čemu greše
10:02 Porodica Čuveni ruski neurolog upozorio: Godinama gledam kako od zdrave i prave dece pravite bolesnu!
15:51 Porodica Kada je vreme da upoznam decu s novim partnerom? Pre nego što to učinite, budući očuh mora da prođe ovu proveru
12:58 Porodica Od koga deca nasleđuju pamet? "Gen za inteligeniju" prenosi ovaj roditelj, a evo ko im u amanet ostavlja agresivno ponašanje
21:20 Porodica Mama otkrila kako zaustavlja svađe među decom: Njena metoda deluje, postala hit među roditeljima
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore