12:30 Lepota i Moda DIJETA Milice Pavlović uz pomoć koje je skinula 10 KG: Ovo je njen JELOVNIK, nikada ne gladuje, ali postoji jedna mala caka
12:50 Lepota i Moda Mala crna haljina je kraljica ELEGANCIJE: Nikada ne izlazi iz MODE, a ove modele obožavaju Emina Jahović i Milica Pavlović
20:00 Lepota i Moda Milica Pavlović na aerodromu u brutalnom stajlingu od DVA miliona: Sve oči uprte u pevačicu
20:30 Lepota i Moda Gostovala je kod Ognjena Amidžića, a evo koliko hiljada EVRA je koštao njen stajling
11:36 Poznati Izgledala je bolje od Džej Lo: Milica Pavlović "grmela" na koncertu u Nišu, na stajlingu mogu da joj pozavide sve svetske zvezde
18:00 Poznati Ove zvezde su sinoć IZDOMINIRALE sa stilom na MAC-U: Bile su prave BOGINJE u belom, jedna se posebno izdvojila sa neobičnim NAKITOM
18:00 Lepota i Moda Emina Jahović i Milica Pavlović u ISTOM odelu: Leopard print obema DRUGAČIJE pristaje, jedna je ZAVODLJIVA mačka, a druga elegantna dama
08:00 Dom i saveti Zavirite u LUKSUZAN stan Milice Pavlović u Beogradu: Sve PRŠTI od glamura i raskoši, ali svima za oko zapada KUHINJA
10:00 Lepota i Moda Tako KLASIČNO, a tako VRELO: Milica Pavlović je MAMILA UZDAHE u strukiranoj KOŽNOJ jakni i ŠTIKLAMA koje su apsolutni hit sezone
19:53 Poznati Milica Pavlović u HALJINI iz snova: Sve prisutne je OČARALA, a model koji je izabrala pristaje SVAKOJ figuri i zato je želimo
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra