13:13 Horoskop Vatrena LAVICA danas slavi ROĐENDAN: Naša astrološkinja otvorila je NATALNU kartu MILICE PAVLOVIĆ, sprema joj se nešto NEVEROVATNO
08:05 Poznati Da li prepoznajete PEVAČICU sa fotografije? Trenutno je na VRHUNCU slave, njena afera trese REGION, e evo kako danas izgleda
14:30 Poznati Japanska DIJETA MILICE PAVLOVIĆ: Zdrav režim ISHRANE koji će vam istopiti DESET kilograma u rekordnom roku!
13:41 Lepota i Moda JEDNA NAMIRNICA JE KLJUČNA Za samo 12 dana uz ovo DIJETU Milica Pavlović je svoju figuru dovela do SAVRŠENSTVA
20:00 Poznati Milica Pavlović EKSKLUZIVNO za Naj ženu otvorila dušu o BOLNOJ rani koja ne zarasta: "Dok su svi gledali PEVAČICU, ja sam plakala"
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka