18:39 Horoskop TEKTONSKE promene očekuju ova TRI znaka: U junu im se život okreće NAGLAVAČKE, sve POSLEDICE će osetiti na svojoj koži
16:45 Porodica Jedan od blizanaca je sledio VEGANSKU ishranu, drugi je jeo MESO: Posle tri meseca uočili su jasne razlike, takođe u libidu, a evo šta su još primetili
09:29 Horoskop Njima će MAJ biti NAJGORI mesec u godini: Ove znakove će IZDATI prijatelji, ali ih svakako čekaju još VEĆI PROBLEMI
17:50 Horoskop Pametni i šarmantni: Ovaj HOROSKOPSKI znak je proglašen NAJSNALAŽLJIVIJIM, ni za kim NE PATE i skloni su manipulaciji
16:40 Ispovesti JEZIVA ispovest SUROGAT majke: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me POTPUNO PONIZILI, a onda je krenula moja NOĆNA MORA
18:51 Horoskop Pun Mesec najviše POGAĐA ova DVA ZNAKA: Izlečiće svoje LJUBAVNE odnose i ostvariti snove koje su DUGO sanjali
14:22 Ispovesti Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA
16:28 Horoskop Njih očekuje VELIKI PRILIV NOVCA krajem februara: Trud ova dva znaka će se NAPOKON isplatiti
15:48 Porodica Dve bliznakinje se udale za blizance: Sada su parovi dobili DECU i ŠOKIRALI! Da li je ovo uopšte MOGUĆE?
22:35 Horoskop TRI znaka moraju da se ČUVAJU: Pun mesec u Lavu donosi NISKE UDARCE koji mogu da pređu u VELIKE sukobe
17:21 Horoskop TRI ZNAKA imaju šansu da upoznaju SRODNU DUŠU: Evo koga očekuje AVANTURA, a koga NOVA LJUBAV
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar