16:45 Ispovesti Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
13:59 Porodica Ostala sam trudna sa blizancima: Razmak začeća je bio pet dana i ljudi misle da je ovo nemoguće
17:00 Porodica Mogu li da imam BLIZANCE? Pet faktora utiče na njihov RAZVOJ, ne morate da ih imate u porodici
09:41 Porodica Kada je bila u 21. nedelji TRUDNOĆE, doktori su joj saopštili neočekivanu vest: "Bila sam VAN SEBE, rekla sam da to nije MOGUĆE"
10:20 Porodica Obradovala se jer je mislila da nije TRUDNA nakon što je rodila BLIZANCE: Nekoliko dana kasnije sačekalo je neverovatno IZNENAĐENJE
19:45 Poznati Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"
09:40 Porodica Devetnaestogodišnjakinja rodila BLIZANCE različitih OČEVA: Doktori su ostali u šokirani DNK analizom
12:14 Ispovesti Dok se ne OKRENE niko ne zna DA je TRUDNA: Šok nastane u trenutku kad joj vide STOMAK, niko ne može da poveruje da ovako IZGLEDA
21:29 Porodica Od ovih FAKTORA zavisi da li ćete imati BLIZANCE: Mogu se očekivati čak i kada ih NEMATE u porodici
15:00 Ispovesti BLIZNAKINJE su rođene kao savršeno ZDRAVE bebe: Samo TRI dana nakon što su došle kući krenula je BORBA za njihov ŽIVOT
22:00 Porodica Ova imena roditelji daju BLIZANCIMA u Srbiji: Budite DRUGAČIJI i izaberite posebna imena sa JAKIM značenjem za vaše BEBE
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!
16:50 Dom i saveti Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret