09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
17:00 Lepota i Moda Braća blizanci su se RAZLIČITO hranili: Jedan je bio VEGAN, drugi je jeo MESO, rezultati su zapanjujući
16:45 Ispovesti Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
13:59 Porodica Ostala sam trudna sa blizancima: Razmak začeća je bio pet dana i ljudi misle da je ovo nemoguće
17:00 Porodica Mogu li da imam BLIZANCE? Pet faktora utiče na njihov RAZVOJ, ne morate da ih imate u porodici
09:41 Porodica Kada je bila u 21. nedelji TRUDNOĆE, doktori su joj saopštili neočekivanu vest: "Bila sam VAN SEBE, rekla sam da to nije MOGUĆE"
10:20 Porodica Obradovala se jer je mislila da nije TRUDNA nakon što je rodila BLIZANCE: Nekoliko dana kasnije sačekalo je neverovatno IZNENAĐENJE
19:45 Poznati Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"
09:40 Porodica Devetnaestogodišnjakinja rodila BLIZANCE različitih OČEVA: Doktori su ostali u šokirani DNK analizom
12:14 Ispovesti Dok se ne OKRENE niko ne zna DA je TRUDNA: Šok nastane u trenutku kad joj vide STOMAK, niko ne može da poveruje da ovako IZGLEDA
21:29 Porodica Od ovih FAKTORA zavisi da li ćete imati BLIZANCE: Mogu se očekivati čak i kada ih NEMATE u porodici
13:10 Dom i saveti Muškatle su vam "zastale u rastu": Dovoljna je 1 kap ovog jeftinog sredstva i cvetaće bez prestanka celo leto
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju