13:53 Poznati Ništa joj ne ide od ruke: Megan Markl kao da je neko prokleo, maler je tera u svakom poslu
10:52 Poznati Čarls je za Megan Markl imao ovaj bizarni nadimak: Cela palata je brujala o tome, a nećete verovati šta je kralj time hteo da poruči!
18:30 Poznati Megan Markl ima novo ime: Vojvotkinjina najbolja drugarica otkrila tajnu u svojoj novoj knjizi, a onda servirala i drugo iznenađenje
19:39 Poznati Megan Markl postaje bolesna i umorna od svega: Nakon vesti da piše knjigu o razvodu sa Harijem, vojvotkinja od Saseksa više ne krije kako stvari stoje
22:00 Poznati Ccc, jetrvice, jetrvice... jedna potkačila drugu? Megan Markl podsetila na podrugljiv nadimak Kejt Midlton, svi joj se smeju
16:03 Poznati Znaju da mogu da "prođu" samo kao par: Ovo je istina o braku Harija i Megan, evo da li ih zaista "drma" kriza
13:36 Poznati Samo kuhinja vredi malo bogatstvo: Evo koliko je Megan Markl iskeširala za svoj novi šou, od cifre će vas zaboleti glava
18:47 Poznati Govorila joj je da ima "pileći mozak", a ne prestaje da je "kopira" u svemu: Megan Markl očajnički želi da bude poput buduće kraljice Engleske
12:47 Poznati Dok požari divljaju, oni rade ovo: Princ Hari i Megan Markl iznenadili potezom tokom ogromne katastrofe
10:49 Poznati Megan Markl slomljena zbog velikog gubitka: Vojvotkinja od Saseksa imala smrtni slučaj u porodici
11:50 Poznati "Razmažena bogatašica kuva hranu koju niko ne može da priušti": Novi potez Megan Markl dočekan "na nož", smatraju da je ovo vrhunac snobizma
11:26 Poznati Megan Markl prekršila dato obećanje: Vojvotkinja od Saseksa još jednom demonstrirala da mora da bude u centru pažnje
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac