16:02 Poznati ,,Možda je to u ženskoj prirodi": Megan Markl oduševila sve prisutne neverovatnim gestom, ustala u sred razgovora i uradila ovo!
18:57 Poznati Znate li ko je devojka u crnom? Nekada studirala umetnost i španski jezik, a sada pleše u ritmu salse i cela planeta zna njeno ime
19:36 Poznati Megan Markl otkrila kakav je Hari kao muž i otac: Ono što je rekla, ostaće urezano u sećanju mnogih
17:28 Lepota i Moda Pogledajte ovaj detalj: Megan Markl odala počast princezi Dajani na najlepši mogući način, i nije joj prvi put!
15:05 Lepota i Moda Haljina Megan Markl ima zavodljiv detalj: Mamila poglede na svečanom događaju, a ni princ Hari nije zaostajao, pogledajte tu eleganciju!
09:34 Poznati Čak ni njihovi zaposleni ne mogu više da ih podnesu: Radnici masovno daju otkaze Megan i Hariju, a ovo je razlog
18:51 Poznati Iznova i iznova drma, opet je isključili? Kraljevska porodica servirala bizarnu neprijatnosti Megan Markl
17:51 Poznati Bogatstvo i slava nisu obezbedili srećan život, razmišljala o samoubistvu: Megan Markl otvorila dušu i ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela u kraljevskoj porodici?
18:01 Poznati Tretiraju ih kao najgore uljeze: Kraljevska porodica novim potezom pokazala koliko Megan i Hari nisu dobrodošli
11:00 Poznati Princ Hari se slučajno "izlanuo": Konačno se zna zašto Megan ne sme da kroči u Britaniju i razlog je brutalan
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac