19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
18:27 Poznati Marta Stjuart prekinula tišinu: Slavna kuvarica konačno progovorila o emisiji Megan Markl, bukvalno svi je mrze, a evo šta ona kaže
20:28 Lepota i Moda Ovaj model pantalona se razgrabi u rekordnom roku: Ležeran, elegantan, sa dozom kul stila, trendu nije odolela ni Megan Markl
21:01 Lepota i Moda Vreme je za haljine: Ovaj model je idealan za tople dane, pruža lepršav i elegantan osećaj, pristaje apsolutno svima
21:27 Poznati Nije jedina omražena u Velikoj Britaniji: Pre Megan Markl na kraljevskom dvoru su mrzeli ovu ženu, evo zbog čega su morali da je trpe
18:00 Poznati Prvo pobegli u Ameriku, a sada ovamo: Princ Hari i Megan Markl otkrili novi plan, pa raznežili ceo svet ovim rečima
17:00 Poznati Cela Srbija zna njeno ime: Počela je da se bavi preduzetništvom od ,,malih nogu", da bi danas stvorila imperiju
14:07 Lepota i Moda Srpkinje ne mogu da odole ovom kompletu: Zahvalna boja ga čini lakim za kombinovanje, a materijal osvaja na prvi dodir
16:24 Poznati "Moj život nije uvek bio lak": Megan Markl tvrdi da je dobro morala da se pomuči za ovo što ima danas
16:14 Poznati Žestok blam voditeljke: Keli Klarkson propala u zemlju u svojoj emisiji, nije znala osnovnu stvar, a tiče se Megan Markl
14:40 Poznati Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila
13:26 Ispovesti Anja iz Srbije se zbog ljubavi preselila u Egipat: "Da sam dobila svaki put dinar kad su mi rekli da ne idem tamo, danas bih bila bogata!"
13:02 Zdravlje Ovo je prava letnja terapija tvrdi kardiolog Borović: Voćka koja čisti organizam, štiti srce i topi salo – ali samo ako ga jedete ovako
12:38 Lepota i Moda One ne podsećaju jedna na drugu, one su iste: Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon?