08:00 Dom i saveti Recept za punjenu POGAČU: Toliko je MEKANA i SOČNA da će je će je svi ukućani OBOŽAVATI
14:48 Dom i saveti Najukusnija kombinacija MESA i KROMPIRA: Musaka po receptu Steve Karapandže je PRAZNIK za sva čula
13:20 Dom i saveti Starinski recept za SIRUP OD ZOVE: Ukusan je i veoma ZDRAV, naše bake su ga koristile kao PREVENCIJU i jačanje imunog sistema
23:00 Dom i saveti Recept za Chicken Nuggets: Napravite hrskave pileće kuglice koje će deca obožavati
14:12 Dom i saveti Recept za preukusne KRMENADLE U PIVU: Meso meko kao PUTER, gotove za manje od POLA SATA
09:00 Dom i saveti Napravite NJOKE za doručak: Ovo je NAJJEDNOSTAVNIJI recept, svi su oduševljeni lakom pripremom
20:22 Dom i saveti Ovu GREŠKU svi prave prilikom ROŠTILJANJA: Srpski kuvar otkrio koji je NAJBOLJI recept za pravljenje mesa, biće sočno i MEKANO na prvi zalogaj
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!
10:42 Lepota i Moda Peptidi u službi lepotе: Nova kampanja VZK laboratory Age Reset – Neguje tvoje godine
10:22 Dom i saveti Doručak u koji se kunu svi nutricionisti, a nije ovsena kaša: Bićete siti sve do ručka - a nema ništa zdravijeg od ovoga