12:27 Dom i saveti Nije ni mleko ni puter: Kuvarica otkrila tajni sastojak za savršeno kremast pire krompir
21:22 Dom i saveti Svekrva mi je dala savršen recept: Pečeno pile na kilogramu soli, ukusnije niste jeli!
09:35 Dom i saveti Voda mora da provri četiri puta: Ovako naše bake spremaju slavsko žito, tradicionalni recept koji pravi razliku
11:51 Dom i saveti Pirinač mi se ne slepi od kada stavljam 1 sastojak: Komšinica mi je odala tajnu, pilav i sutlijaš budu kao u restoranu!
18:38 Dom i saveti Ceo život mislimo da znamo kako se kuva smrznuti grašak: Ovo je pravi način koji čini da bude ukusan i savršen
10:47 Poznati Domaća pita od jabuka bolja od svake pekarske: Recept s puterastim testom i savršenim filom
15:59 Dom i saveti Da li supu treba poklopiti tokom kuvanja? Kuvarica nam je otkrila sve tajne za savršen ukus!
15:47 Dom i saveti Tajna je u jednoj sitnici: Evo zbog čega su bosanske punjene paprike bolje od svih ostalih
20:35 Dom i saveti U restoranu ribu prže bez brašna: Uz 1 sastojak ne upija ulje, a korica je zlatna i hrskava!
08:48 Porodica JEFTIN PORODIČNI RUČAK OD 3 SASTOJKA Španska tortilja od krompira i jaja, ukusno, zdravo i brzo spremljeno jelo
18:55 Dom i saveti Kako da želatin na čizkejku uspe: Zbog 1 greške vam se kolač raspada, evo u čemu je tajna!
09:28 Dom i saveti Slavski pokloni koje odmah treba baciti: Naše bake su verovale da izazivaju nesreću i porodične svađe!
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
08:30 Zdravlje Jedete 1 jaje dnevno? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni
08:01 Porodica Sve vam je obećao i ništa: Evo zašto muškarci odjednom nestanu bez upozorenja, razlog će vas šokirati
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu