12:07 Dom i saveti Originalni recept za CEZAR SALATU: Napravite lagani ručak, tajni PRELIV donosi fuziju ukusa
13:50 Zdravlje Nismo ni sanjali da ovo POVRĆE obara KRVNI PRITISAK: Pune su ga pijace a sada je NAJJEFTINIJE
09:00 Dom i saveti Dva sjajna RECEPTA za prave ITALIJANSKE NJOKE: Uživajte u doručku za celu porodicu
19:55 Dom i saveti Recept za KUGLICE od KROMPIRA: Kada ih budete probali, ODMAH će nestati sve sa stola
15:12 Dom i saveti Recept za SPANAĆ NA MLEKU, odličan za ručak: Ovako se sprema jelo koje smo OBOŽAVALI KAO DECA
12:45 Dom i saveti Najlakši i NAJJEFTINIJI recept za KOH: Pravi se od samo 5 SASTOJAKA, direktno stiže iz BAKINE riznice
16:45 Dom i saveti Toliko su MEKANE da se raspadaju u ustima: Seljačke šnicle bolje su od lovačkih, TAJNI sastojak im daje pravi šmek
12:52 Dom i saveti Napravite PIJANO PILE na pivskoj FLAŠI: Meso će biti sočno i mekano, a kora HRSKAVA i zlatna
11:09 Lepota i Moda Šampon od MLADE KOPRIVE je spas: Napravite prirodnu smesu za BRŽI rast kose, smanjuje opadanje, ali i PERUT
14:47 Dom i saveti Šeherezada TORTA sa turskim keksom: Košta svega 750 DINARA, a ukus je božanstven i svako će tražiti parče više
15:55 Dom i saveti Kugle padaju u zaborav: Na novogodišnju jelku se sada stavljaju ovi ukrasi za kojima je poludeo ceo svet!
15:34 Ispovesti Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila
15:08 Poznati Najzgodnija žena na planeti izašla na balkon bez majice: Totalno zaboravila na hladnoću, brushalter ostavila kod kuće
14:50 Zdravlje "To je kao da ste sipali kiselinu u želudac": Nutricionista otkriva zašto je loše popiti sodu bikarbonu ako se prejedete
14:41 Dom i saveti Za pola sata možete sami otpušiti sudoperu, ne zovite džabe vodoinstalatera: Treba vam sirće, soda bikarbona i još jedan sastojak bez kojeg ovaj postupak ne može