18:20 Dom i saveti Tajna PROFESIONALNIH kuvara za savršene PALAČINKE: Kažu da je potrebno ispoštovati DVE stvari i više neće biti GRUDVICA u testu
19:02 Dom i saveti Postoji li BOLJI recept za MUĆKALICU? Ovako smo je spremale i bolja je nego u RESTORANU
14:59 Dom i saveti Trik zbog je PEKARSKI krompir još UKUSNIJI: Najbolji recept dolazi od poznatog GRČKOG KUVARA
11:44 Dom i saveti Recept za džem od KAJSIJA se NAJVIŠE traži: Ovaj je BEZ trunke šećera, a preukusan
11:14 Dom i saveti Spremite POMFRIT bez kapi ULJA: Tajna je u JEDNOM sastojku zbog kog će biti HRSKAVI spolja i mekani iznutra
10:00 Zdravlje Ove TRI namirnice jedite uvek sa JAJIMA: Višak kilograma će NESTATI, a naslage se ISTOPITI sa stomaka
08:47 Dom i saveti Kakvo ZADOVOLJSTVO ZA NEPCA! Neodoljive američke palačinke sa prelivom od MEDA I BANANA
11:45 Dom i saveti Domaća TELEĆA čorba po BAKA RUŽINOM receptu: Zavirili smo u kuhinju KUVARICE u penziji, otkrila nam je NAJLAKŠI način kako da je napravimo
08:00 Dom i saveti Za doručak GIBANICA harmonika: Odličan izbor za PRVI obrok, a sprema se na NOVI način
22:05 Dom i saveti Sočne KOCKE od PILETINE punjene puterom i sirom: Zaboravite na standardno POHOVANJE, tajna se krije u JEDNOM sastojku
18:45 Zdravlje Večera od koje MRŠAVITE i čistite CREVA: Lako se pravi, a JEDAN sastojak potpuno PREPORODI organizam
17:28 Porodica Majko, kupi mu sve to! Dečakovoj sreći nije bilo kraja kad je video novogodišnje ukrase, oduševio 24 miliona ljudi
17:03 Zdravlje Nervoza, suva koža, prehlada: Ovo su provereni znaci da vam nedostaje ključan vitamin, evo kako da ga uvrstite u ishranu
16:38 Poznati Došla na koncert sa ogromnim dekolteom, pa izrazila "bezobraznu" želju: Evo šta je Rijana zahtevala od ove pevačice da joj uradi
15:55 Dom i saveti Kugle padaju u zaborav: Na novogodišnju jelku se sada stavljaju ovi ukrasi za kojima je poludeo ceo svet!
15:34 Ispovesti Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila