09:00 Dom i saveti Spremite deci IDEALAN doručak: Donosimo vam RECEPT za MEKSIČKE palačinke, prste ćete polizati
19:10 Dom i saveti Napravite HRSKAVE ruštule prema ORIGINALNOM receptu: Tradicionalna poslastica za koju se UVEK traži parče VIŠE
09:00 Dom i saveti Savršen DORUČAK: Recept za kukuruzne PROJICE sa fetom, idealane su za početak dana
21:30 Zdravlje Ako želite RAVAN stomak, izbacite ove DVE namirnice: One su zaslužne za SALO, upozorio je cenjeni NUTRICIONISTA
11:39 Dom i saveti Napravite BAKIN KOLAČ na starinski način: U OVOM receptu se koriste ŠOLJE, a preukusno je
09:50 Zdravlje Stari RECEPT za jelo od kog se TOPE kilogrami: U jogurt stavite JAJE i jedno povrće, bićete SITI, a smršaćete
15:45 Dom i saveti Najbolji RECEPT za PEKMEZ od kajsija: Napravite poslasticu koja je OMILJENA u Srbiji kod svih uzrasta
15:30 Dom i saveti Spremale smo SALATU SA LUBENICOM: Možda zvuči ČUDNO, ali nećete zažaliti, sada nam je jasno zašto je svi OBOŽAVAJU
16:00 Dom i saveti Napravite PASULJ po receptu Branka Kockice: Kao dodatak koristi MESO koje se RETKO jede sa ovim obrokom, a daje mu neverovatan ŠMEK
13:00 Dom i saveti Najbolji recept za juneći GULAŠ: Idealan ručak za celu porodicu koji možete BRZO spremiti
20:30 Zdravlje Pomoću ovog RECEPTA, smršaćete ZAUVEK: Potrebna su samo ČETIRI sastojka za savršenu LINIJU, pije se samo na prazan stomak
16:38 Poznati Došla na koncert sa ogromnim dekolteom, pa izrazila "bezobraznu" želju: Evo šta je Rijana zahtevala od ove pevačice da joj uradi
15:55 Dom i saveti Kugle padaju u zaborav: Na novogodišnju jelku se sada stavljaju ovi ukrasi za kojima je poludeo ceo svet!
15:34 Ispovesti Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila
15:08 Poznati Najzgodnija žena na planeti izašla na balkon bez majice: Totalno zaboravila na hladnoću, brushalter ostavila kod kuće