10:31 Poznati "Zabavna, elegantna i krajnje zastrašujuća": Kim Kardašijan debitovala u novoj seriji, a sad je izašao i trejler
21:00 Poznati Ona zna prečicu do milionskih lajkova: Kim Kardašijan obukla bikini koji nije niko do sad
17:55 Poznati Nova transformacija Kim Kardašijan: Treća promena frizure u roku od mesec dana, iznenadila promenom
14:55 Poznati Frizura Kim Kardašijan predmet podsmeha na mrežama: Umesto pohvala porede je sa ovim likom iz "Šreka"
17:55 Poznati Ovo niko nije očekivao: Kim Kardašijan usred reklame skinula grudnjak, ljudi ostali u čudu
10:27 Poznati Kim Kardašijan uhvaćena u laži: Objavila fotke, pa brže bolje obrisala, ispod kupaćeg nosila steznik
21:01 Poznati Da li prepoznajete glumicu sa slike? Mnogi je optužuju da samo zna da se fotošopira, ali ova transformacija je neverovatna
10:07 Lepota i Moda Tik Tok trik za punije usne koji je zaludeo žene: Šminker Kim Kardašijan otkrio tajnu kako bez bockanja do zavodljivog izgleda
11:05 Poznati Ostali smo bez teksta! U dramatičnoj haljini od satena sa dugim šlepom, Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe
10:20 Poznati "Možda ih je Kanje obe obukao odvojeno, a da nije rekao ni jednoj ni drugoj": Kim Kardašijan i Čejni Džons se pojavile identično obučene
22:05 Poznati Zabrana prilaska muškarcu koji sa Kim komunicira telepatski: Kardašijanka se plaši da će je UBITI, a evo i zašto
10:13 Poznati Kim Kardašijan u tirkiznom bikiniju zapalila Instagram: Sve puca na njoj, ali grudi su ipak u prvom planu
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!