10:20 Poznati Nevaspitana na tatu: Deca Kim Kardašijan brutalno izvređala zvezdu, a evo šta ona kaže na to
09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
09:29 Poznati Lažirala pljačku? Bivši isprozivao Kim Kardašijan povodom užasa u Parizu, ništa više ne može da sakrije, evo šta je istina
11:41 Poznati Bivši dečko Kim Kardašijan traži milione za intimni snimak: „Lažu već 20 godina, sve su izmislile zbog popularnosti!“
11:22 Poznati "Za 10 godina biću advokatica, ne Kim Kardašijan": Rijaliti zvezda ne odustaje od svog cilja iako nije položila ispit
18:54 Poznati "Najgora TV drama svih vremena": Kritičari, ali i publika ocrnili novu seriju u kojoj glumi Kim Kardašijan - nemilosrdni su!
20:26 Poznati Kendal Džener proslavila 30. rođendan: Sve prštalo od glamura, šampanjac tekao u potocima!
14:05 Poznati Kim Kardašijan ima dete za poželeti: Rijaliti zvezda kaže da je uvek sluša, a ovo je posebno oduševilo kod sina
13:21 Poznati Kim Kardašijan optužila ChatGPT: „Zbog njega sam pala ispit iz prava, daje mi pogrešne odgovore!“
13:28 Poznati Kim Kardašijan oduševila žene: Svi pričaju o njenoj prazničnoj kolekciji koja je spoj udobnosti i luksuza!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima