13:11 Poznati „To nije ime za dete“: Kortni Kardašijan prvi put objavila fotografiju bebe, a svi joj se rugali zbog imena koje je dala sinu
12:45 Poznati Prebrzo se ostvario njen strah: Rijaliti zvezda Kim Kardašijan isprobala viralan filter za starenje, njena reakcija je hit!
11:22 Poznati Sa Kardašijanovima za Božić: Rijaliti zvezda pokazala kako njena porodica slavi veliki praznik, ova tradicija je neizostavna
15:00 Lepota i Moda Kraljica minimalizma: Kendal Džener u crnoj slip haljini pokorila Las Vegas, njena zanosna figura je oduševila sve prisutne
10:50 Poznati "Postoji razlika između "manje je više“ i ludnice": Kim Kardašijan isprozivali zbog "ružnog" hodnika božićnih jelki u vili od 60 miliona dolara
14:50 Lepota i Moda Svi su gledali u detalj vredan 110.000 dolara: Nova torba Kim Kardašijan oduševila sve ljubitelje mode
15:05 Poznati Kao iz bajke: Kim Kardašijan pokazala kako je ukrasila svoju luksuznu kuću od 60 miliona dolara, prizor je neverovatan
12:18 Poznati "Koliko si im platila?" Kim Kardašijan održala predavanje na Harvardu i ponovo podelila javnost
11:37 Poznati Malena Nort Vest ne prestaje da šokira: Ocrnila stajling maminog bivšeg dečka, a ni Kim nije prošla bolje
13:28 Poznati Ova žena je kameleon: Kim Kardašijan opet iznenadila transformacijom, njena boja kose je sve ostavila bez teksta
10:30 Poznati Zbog nje se skinuo čak i Nejmar: Novi poslovni potez Kim Kardašijan oduševio i one koji je ne vole
12:30 Poznati "Učila sam od svojih roditelja": Kim Kardašijan otkrila kako je preživela svoj razvod i skandale koji su ga pratili
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!