10:05 Zdravlje Žene su ODLEPILE za ovom HIT dijetom: Peganizam ima PRAVILO 5-4-3-2-1 od kog se DUGOROČNO utiče na mršavljenje
17:55 Poznati Popularna DIJETA Sindi Kraford: Možete da izgubite i do PET kilograma za manje od DVE nedelje, bez GLADOVANJA!
17:00 Lepota i Moda Ove namirnice BRZINOM SVETLOSTI sagorevaju masne naslage: Ubrzavaju metabolizam do MAKSIMUMA
12:11 Zdravlje Svako jutro sam u kafu stavljala kašičicu ovog ZAČINA: Za mesec dana ušla sam u FARMERKE iz srednje škole
09:00 Zdravlje Sindi Kraford OBOŽAVA ovu DIJETU: Gubi se 5 KG za 7 dana, a ovim TRIKOM ćete smanjiti glad
15:33 Zdravlje Danska dijeta traje TAČNO 13 dana, a kilogrami se samo TOPE: Mora PRECIZNO da se isprati, ali ako prekršite jedno PRAVILO, prekinite je
13:05 Zdravlje Jela je SVE i smršala 85 kilograma: Tvrdi da je JEDNA stvar KLJUČNA i da nema veze sa hranom!
11:16 Zdravlje DA li TOPLA voda POMAŽE pri mršavljenju? Stručnjaci su KONAČNO dali odgovor, iznenadićete se
17:30 Zdravlje Stokholmska DIJETA je zaludela BEOGRAĐANKE: Neverovatno je LAKA, a devojke tvrde da čini ČUDA
09:50 Dom i saveti Nutricioniskinja otkrila na koji način uz pomoć PUTERA da smršate: Postoji jedna FORA koja provereno skida SALO
13:00 Poznati Za Madoninu LINIJU je zaslužan OVAJ režim: Kreirao ga je TRENER specijalno za NJU, a vodi se principom 30:30:40
12:00 Zdravlje Pijte ovaj NAPITAK svako JUTRO: Podiže raspoloženje i otklanja UMOR, a odličan je i za BRZO mršavljenje
13:04 Ispovesti Vera napravila konkurs za dečka: Prijavilo se 5.000 muškaraca, većina je pala na ovom pitanju
12:43 Poznati Svi mislili da se foliraju: Pamela Anderson otkrila šta je radila sa miljenikom Srpkinja, ovome se niko nije nadao
12:22 Porodica Ljudi se razvode i raskidaju veze zbog "teorije stolice": Kažu da kad je jednom čujete, ništa više nije isto, partnera gledate drugim očima
12:03 Poznati Nisam ni slutila da ćemo postati ljubavnici: Pomogao mi je da rešim veliki problem i tako smo se zbližili
11:43 Dom i saveti Najzdravija zamena za kafu: Nepravedno je zaboravljena, a daje energiju za čitav dan
11:23 Zdravlje Simptomi zapušenih krvnih sudova: Mnogi ne obraćaju pažnju na njih, a mogu izazvati infarkt