20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
16:20 Ispovesti Imala sam 168 kg i momci nisu hteli da izlaze sa mnom: Smršala sam 82 kg i sada ja njih odbijam, evo kako sam uspela
17:33 Zdravlje Kardiolog otkrio šta jede svakog dana: Dnevni jelovnik doktora za srce postao hit na internetu!
11:36 Poznati Rasel Krou se istopio! Smršao je 26 kilograma za tri meseca, izbacio je jednu lošu naviku i svaki dan radi istu stvar!
13:10 Poznati Šok transformacija Sidni Svini: 14 kilograma nestalo za manje od dva meseca – otkriva kako joj je uspelo
14:25 Ispovesti Zajedno su skinuli 85 kilograma i to bez mnogo muke: Iz ishrane su izbacili samo ovo, sada izgledaju kao manekeni
12:57 Zdravlje Zahvaljujući ovim trikovima, Ana godinama ima 52 kilograma: Svako veče pre spavanja uradi jednu stvar, tako održava savršenu liniju
09:46 Poznati Rasel Krou se istopio! Smršao je 26 kilograma za tri meseca, izbacio je jednu lošu naviku i svaki dan radi istu stvar!
09:01 Poznati Sofija Vergara u 53. godini izgleda zanosno! Sada je otkrila kako održava savršenu liniju bez dijeta
08:05 Zdravlje Hit dijeta za snižavanje holesterola: Najjeftinije namirnice čuvaju zdravlje krvnih sudova
14:17 Dom i saveti Tajna večere koja topi kilograme: Jedite ovo 3 dana i gledajte kako se stomak uvlači, a salo nestaje
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
10:01 Horoskop Otkrijte značenje vašeg imena: Svako slovo ima svoj broj, saberite ih i saznajte šta vas pokreće u životu
09:33 Dom i saveti Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna