11:00 Zdravlje Izračunajte idealnu težinu: Precizna formula otkriva koliko kilograma treba da imate u odnosu na visinu i godine
17:00 Zdravlje Želite vitku liniju do leta? Nutricionista preporučuje 3 jeftine narminice koje tope kilograme
18:52 Lepota i Moda Zbog ovoga je vitka u 56. godini: Dženifer Aniston poštuje pravilo 80 prema 20 koje joj pomaže da izgleda fantastično
14:45 Dom i saveti Svaki dan sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
20:59 Zdravlje Godinama se borila sa "viškom", pa spala ispod 50 kilograma: Kako je Goca Tržan smršala, evo i kako održava vitku liniju
12:22 Dom i saveti Sa 40 godina izgledaju kao da imaju 25: Ove žene se nikad ne goje, povrće seku u listove, a 1 namirnicu nikad ne jedu
18:16 Ispovesti „Zbog debljine nisam mogao da zavežem pertle“: Momak (24) je smršao 82 kilograma, a nije uopšte gladovao, čak je jeo i kolače!
14:13 Ispovesti Zajedno su skinuli 85 KILOGRAMA i to bez mnogo MUKE: Iz ishrane su izbacili samo OVO i sada izgledaju kao MANEKENI
15:15 Ispovesti Izgubila 25 kilograma jedućI samo meso: Evo kako izgleda njen jelovnik s 5.000 kalorija dnevno
11:30 Zdravlje Za mesec dana smršao 6 kilograma: Čovek se odrekao samo jednog i skinuo salo sa stomaka!
17:13 Zdravlje Žena je 6 godina jela samo meso: „Nisam očekivala da će mi se ovo desiti s telom, rezultati su me šokirali!“
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesanice