16:46 Dom i saveti Kafena dijeta koja topi kilograme: I kod kuće možete napraviti tajni sastojak i dodati u omiljeni napitak
12:37 Ispovesti Andrijana je za 4 meseca smršala 35 kilograma: Nije gladovala, a najviše joj je pomogao ovaj trik sa limunom
16:37 Ispovesti Skinuo 6 kg, a izbacio samo 1 namirnicu: „Salo mi se istopilo sa stomaka, izduvao sam se kao balon!“
16:15 Zdravlje Andrijana je imala 106 kilograma, a sada niko ne može da je prepozna: Prepolovila se, a uopšte nije gladovala
16:07 Zdravlje Jedite u ovo doba dana i gubite kilograme bez dijete: Naučnici otkrili jednostavan način za trajno mršavljenje
13:38 Zdravlje Ako želite da smršate, jedite tačno u ovo vreme: Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija
22:01 Poznati "Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama": Milica Milša se istopila, uradila samo dve stvari, nije gladovala uopšte
16:39 Zdravlje Dijeta sa jabukama: Mršavljenje bez gladovanja je hit proleća, sve žene ovako skidaju kilograme!
10:47 Lepota i Moda I posle tri porođaja i dalje ima 52 kilograma: Ana Ivanović pre spavanja uradi jednu stvar, kaže da je to najbolji trik za vitkost
22:02 Horoskop Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle
21:31 Zdravlje Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem
21:00 Dom i saveti Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati
20:29 Poznati Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom
19:57 Ispovesti Vulkan je divljao, a on stao ispred nje i...: Muškarac rizikovao život radi devojke, nije hteo da se pomeri dok nije rekla ovo
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 5. jul: Škorpije čekaju ozbiljne prilike, Vodolije u sukobu sa porodicom