09:16 Zdravlje Nikolina se za 10 meseci prepolovila: Smršala je 80 kilograma, a njen genijalni trik za mršavljenje će vas raspametiti
09:31 Zdravlje Kupus skida salo, ali samo ako ga ovako jedete: Posle ovog recepta, stomak će biti ravan kao daska
11:15 Ispovesti 70 dana jela samo sardine: Svi su je ismevali, a sad izgleda neprepoznatljivo – skinula 13,5 kila i rešila se bolova
10:52 Poznati Pamela Anderson otkrila jelovnik koji briše bore i topi kilograme: Jedan sastojak jede SVAKI DAN, a zbog njega izgleda kao da ima 25
08:27 Dom i saveti Bukvalno preko noći do vitke linije: Svet poludeo za hibernacijskom dijetom, samo pre spavanja uzmete ovo
14:59 Zdravlje Svi izbegavaju ovu namirnicu, a Džulija Roberts je jede svakog dana: Ovo je jelovnik zbog koga je vitka i u 57. godini
21:27 Zdravlje Ne trebaju vam stroge dijete da biste mršavili posle 40? Izbaciti ovu namirnicu (najviše je volite) i izgledaćete kao nikada do sada
14:49 Zdravlje Zbog ovog recepta stomak će vam biti ravan kao daska: Potrebne su vam samo tri namirnice iz špajza
14:56 Ispovesti Ana je imala 100 kilograma i život joj je bio agonija: Za šest meseci se bukvalno prepolovila, ovakvu promenu skoro niste videli
10:04 Ispovesti Više nije ista osoba: Pogledajte kako izgleda žena koja je smršala 63 kilograma zahvaljujući obroku od 3 sastojka
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!