16:15 Zdravlje Andrijana je imala 106 kilograma, a sada niko ne može da je prepozna: Prepolovila se, a uopšte nije gladovala
16:07 Zdravlje Jedite u ovo doba dana i gubite kilograme bez dijete: Naučnici otkrili jednostavan način za trajno mršavljenje
13:38 Zdravlje Ako želite da smršate, jedite tačno u ovo vreme: Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija
22:01 Poznati "Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama": Milica Milša se istopila, uradila samo dve stvari, nije gladovala uopšte
16:39 Zdravlje Dijeta sa jabukama: Mršavljenje bez gladovanja je hit proleća, sve žene ovako skidaju kilograme!
10:47 Lepota i Moda I posle tri porođaja i dalje ima 52 kilograma: Ana Ivanović pre spavanja uradi jednu stvar, kaže da je to najbolji trik za vitkost
15:39 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
12:55 Poznati "Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem": Ovo je dijeta Tamare Milutinović uz koju se prepolovila, samo odlučne žene ovo mogu
22:02 Horoskop Konačno i njima da krene: Ova 3 znaka će u četvrtak, 19. juna dobiti poklone koje zaslužuju, sreća ih neće zaobići
21:30 Lepota i Moda Nema greške sa crnim bikinijem: Ovaj kupaći kostim nikada ne izlazi iz mode, majstorski sakriva nedostatke
21:13 Zdravlje Ignorisanje ovakvih simptoma može biti fatalno: Doktor Simić deli ključne savete za srčane bolesnike tokom leta
21:01 Zdravlje Oterajte nesanicu: Ne trčite do apoteke po tablete za spavanje, već probajte ovo prirodno rešenje
20:32 Poznati Saru je ovo apsolutno dotuklo: Glumica u suzama zbog komentara na njen izgled, a to je bio samo početak
20:00 Porodica Imaju i deca probleme: Mnogo toga im smeta, ali na ovo se najčešće žale psiholozima, ne tiče se vršnjaka