09:38 Poznati 'Ubij me više, ja neću ostati sa tobom' Svetlana Ceca Kitić ispričala je kakvo je NASILJE trpela, ali i šta je očajnički molila muža usled batina!
09:54 Poznati Marija Kilibarda otkrila zašto NE ŽELI DA SE UDA iako voli svog izbarnika: Neke stvari su ipak sumanute!
20:57 Porodica Ako se ovako postavite na početku VEZE, onda će vam biti VERAN do sudnjeg dana: Zbog ovoga muškarci biraju da se SKRASE!
16:36 Poznati Zbog ove odluke ŽIVOT može da im se PROMENI iz korena: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su na velikoj PREKRETNICI!
22:46 Poznati ČAK SU I IME SMISLILI: Njihova ljubav bila je snažna, ali Ana je zbog ovoga najviše patila!
13:44 Porodica Fotograf otkriva: Ova TRI znaka na svadbi otkrivaju da li će mladenci ubrzo posle sudbonosnog "DA" potpisati papire za RAZVOD!
22:47 Porodica Zbog BRAČNOG pravilnika RAZVOD je čeka iza ćoška: Kaže da je dovela "MUŽA u red", ali nije ni svesna koliko GREŠI!
18:15 Porodica Muškarci otkrivaju zašto VARAJU svoje ŽENE: Mnogo volim svoju suprugu i osećam se užasno što sam imao ovu AFERU
20:39 Porodica Ova MLADA je apsolutna CARICA: Kada je mladoženji pozlilo na VENČANJU, ona je odmah uvela njegovu ZAMENU i počela sa njim da pleše!
19:43 Ispovesti Shvatila da je dečko VARA zbog ove NEOBIČNE navike: "Ako vaš muškarac počne ovo da radi, pakujete kofere"
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima