16:15 Porodica Brak vam se RASPADA? Nekada je PONAŠANJE supružnika bilo ključno, a sada je VAŽNA stvar koji mnogi zanemaruju
08:00 Porodica NAJBIZARNIJI RAZVOD Marija je svog supruga ostavila zbog LJUBOMORE, ali nije u pitanju drugi muškarac, njenom razlogu su se mnogi SMEJALI
15:53 Porodica Muškarac želi da napusti ženu zbog svakodnevne DISKUSIJE: Ovo je ZLOČIN, molim vas POMOZITE MI da se razvedem od nje
11:38 Ispovesti Brak je trajao samo PAR MINUTA: Zbog jednog detalja na svadbi mladoženja je zahtevao MOMENTALNI razvod!
12:12 Ispovesti BRAK NA JEDAN DAN Podnela je razvod odmah nakon VENČANJA, supružnik nije uvažio jednu JEDINU njenu molbu!
08:00 Porodica "Da je to tvoja ćerka, dao bi joj drugu šansu?" Irci se već 25 godina BORE protiv ZAKONA o razvodu! To im je STROGO zabranjeno
18:30 Porodica Muškarci ili žene?! Ko TEŽE podnosi RAZVOD, i kakva bolest je česta nakon OVOG stresa?!
11:20 Porodica Možemo da zaboravimo na SUNCE: Meteorolog Čubrilo iznenadio, evo kada će da padne SNEG!
11:04 Poznati "Bila sam lepa i zgodna, svi su me želeli, a ja sam njega ZAPROSILA": Suzana Mančić iskreno o braku i razvodu sa Nebojšom Kunićem
16:25 Dom i saveti Ko je jede, živi duže: Konzumacija ove namirnice mogla bi spasiti Srbe od najopasnije bolesti
15:34 Dom i saveti Mira je stavila kesicu čaja u frižider: Rešila je veliki problem koji svaka kuća ima
15:10 Dom i saveti Ne pijte ga više ovako: Dr PerišIć razotkrio najveću grešku s jabukovim sirćetom – može da vam uruši zdravlje
14:21 Dom i saveti Večna dilema na Vaskrs: Da li su jaja štetna za holesterol? Nikola pojeo 300 komada za 10 dana i otkrio istinu