16:30 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: Ko se venča u ovim godinama, razvodi se 100 posto!
09:45 Ispovesti Kada sam to saznala, ceo svet mi se srušio: Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu
10:53 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
15:52 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
19:43 Porodica Mlada tražila razvod 5 minuta posle venčanja: Mladoženja je uradio nešto preko čega nije želela da pređe
15:36 Ispovesti Nije ni pomišljala da će je to snaći: „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“
11:57 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: „Ljudi koji uđu u brak pre ove godine života, uvek se razvedu!“
17:31 Porodica Još se ni ne raspakuju, a već su kod advokata: Zašto parovi često traže razvod nakon letnjeg odmora?
20:45 Ispovesti „Vraćam ti muža“: Ovo je pismo koje je ljubavnica napisala ženi s čijim se suprugom viđa, ljudi se krste i levom i desnom rukom!
20:23 Poznati Šokirala ceo svet: Arapska princeza ostavila muža putem poruke na Instagramu, a ovo je razlog
15:45 Ispovesti Kako je mogao to da joj uradi?! Trudnica uhvatila muža s ljubavnicom na gomili, njihova reakcija zapanjila ljude!
14:36 Ispovesti Fotograf na svadbama otkrio: Ovo su znakovi po kojima odmah znam da će se par razvesti!
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?
18:18 Ispovesti Melanija je smršala 37 kilograma! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku
17:53 Dom i saveti Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu