13:35 Poznati Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja
09:43 Zdravlje Mnogi ne znaju za ovaj simptom: Jedna grupa žena ga nikako ne sme ignorisati, objašnjavaju lekari
20:25 Porodica Porodila se dva puta u roku od 22 dana: Mlada majka je preživela pravu agoniju, zbunila je čak i lekare
21:38 Zdravlje Ana (35) imala je četiri spontana pobačaja: A onda joj se desilo nešto što događa jednoj od milion žena
17:02 Ispovesti Čim je videla "dve crte", rekla je ginekologu “abortiraću”: Nije želela da rodi, ali ubrzo je saznala strašnu istinu
16:09 Ispovesti Trudna sam, a 23 godine stariji muž ne želi ponovo da bude otac: Žena se "slomila" od očaja, hoće da bude majka, ali...
14:38 Porodica "Ne želim da imam decu, samo da kupujem, lakiram nokte...": Devojka otkrila da je njena svrha uživanje u životu, internet se obrušio na nju
14:57 Porodica Ovo je NAJBOLJI razmak između dve TRUDNOĆE: Naučnici objavili kada se povećava rizik od fatalnog ishoda
14:27 Ispovesti „Doktor mi je rekao da bebe više nema“: Bila je trudna s blizancima, a onda je jedan nestao u stomaku
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa