15:00 Porodica 14 miliona ljudi gledalo kako se njeno telo menja tokom trudnoće: Snimak pokorio mreže, svi trljaju oči i ne veruju
10:45 Porodica "Postala sam majka, žena i Srpkinja": Vijatnamka u Beogradu pokazala naš pasoš i novo ime
20:28 Ispovesti "Žene ne smeju da naprave grešku kao ja": Očajnički sam želela dete, prišla sam mu i tražila broj
09:37 Porodica Mama u punom sjaju: Sa 63 godine, sedmoro dece i 17 unučadi, očekuje osmo dete sa 37 godina mlađim partnerom
20:58 Porodica Trudna sam u 47. godini: Beleška lekara bila je predznak onoga što sledi, za nju je ovo bila jedina opcija
09:15 Porodica Predivan momenat: Snimala je reakciju prijateljice na vest da je trudna, nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka
18:39 Poznati Više se ne krije iza široke odeće: Kajli Džener raskrinkana, ovo je prava istina o trudnoći
14:39 Poznati Objavila fotku pa brže bolje obrisala: Kajli Džener podstakla glasine da je trudna, mreže se usijale
23:57 Porodica Trudna bukvalno više od 10 godina: Rodila je 13 dece, 14-o je na putu, ovo je njena priča!
15:44 Porodica Ostarila sam zbog tebe: Naučnici otkrivaju povezanost između trudnoće i starenja, ne utiče samo na majke
21:14 Ispovesti Na najgori način saznala da ima rak: Jedan simptom je odao njenu sudbinu, nije ni sumnjala da sledi pakao
13:35 Poznati Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja
08:07 Poznati Rotkvice su vitaminska bomba, odlična za mršavljenje: Ipak, ova grupa ljudi ne bi smela da ih jede
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo