Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : trudnica

Zašto je TRUDNICAMA zabranjen lak za nokte? Evo kako to može da im SPASE život
21:30 Porodica

Zašto je TRUDNICAMA zabranjen lak za nokte? Evo kako to može da im SPASE život

SKRIVENA TRUDNOĆA Mislila je da ima problem sa GASOVIMA, kada je otišla kod lekara, ostala je ŠOKIRANA!
19:15 Ispovesti

SKRIVENA TRUDNOĆA Mislila je da ima problem sa GASOVIMA, kada je otišla kod lekara, ostala je ŠOKIRANA!

Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
10:52 Ispovesti

Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"

Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
14:48 Ispovesti

Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!

Skoro pred POROĐAJ je saznala da je trudna, njen život se za tren oka promenio iz korena!
18:00 >> 18:14 Ispovesti

Skoro pred POROĐAJ je saznala da je trudna, njen život se za tren oka promenio iz korena!

Na ŠOKANTAN način saznala da je trudna: Tinejdžerka je otišla na DEPILACIJU, a onda joj se život promenio iz korena
09:00 Ispovesti

Na ŠOKANTAN način saznala da je trudna: Tinejdžerka je otišla na DEPILACIJU, a onda joj se život promenio iz korena

Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe
15:30 Ispovesti

Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe

Da li je ovo trudnički stomak? Žena bi trebalo uskoro da se PORODI, a niko joj ne veruje da je u drugom stanju (FOTO, VIDEO)!
15:09 Ispovesti

Da li je ovo trudnički stomak? Žena bi trebalo uskoro da se PORODI, a niko joj ne veruje da je u drugom stanju (FOTO, VIDEO)!

Laneno seme
16:45 Zdravlje

Da li je dobro koristiti laneno seme u slučaju STIMAČNIH tegoba? Doktorka Katarina je dala ŠOKANTAN odgovor na ovo pitanje, a evo ko NIKAKO ne sme da ga konzumira!

Trudnica
09:53 Porodica

Ako u ovoj DOBI ostanete TRUDNI, vaša deca će biti mali GENIJALCI: Postoji ogroman rizik ali i velika sreća koja sledi

Da li ste u DRUGOM STANJU? Ove VITAMINE obavezno morate unositi radi zdravlja vaše bebe
11:20 Zdravlje

Da li ste u DRUGOM STANJU? Ove VITAMINE obavezno morate unositi radi zdravlja vaše bebe

Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!
19:50 Ispovesti

Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

komarci
21:59 Dom i saveti

Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta

posteljina
17:57 Dom i saveti

Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

žena
11:48 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!

watch-icon

Preporučujemo

komarci
21:59 Dom i saveti

Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta

Shutterstock/Golubovy
21:28 Horoskop

Sutra 7. jula Uran ulazi u Blizance i trajaće sedam dana: 3 horoskopska znaka doživeće procvat, evo na kom polju će im "granuti sunce"

Printscreen/Instagram/jlo
20:58 Poznati

Nije odolela najpopularnijem kroju pantalona: Dženifer Lopez nosi farmerke koje žene u Srbiji obožavaju, idu i na patike i na štikle

krastavac i paradajz
20:26 Zdravlje

Paradajz i krastavac ne smeju da se jedu zajedno? Omiljena letnja salata nije najbolja kao što smo mislili, evo u čemu je caka

Džulijan Mekmahon
19:59 Poznati

U seriji voleo Fibi, a u stvarnom životu nju: Evo koja glumica iz serije "Čari" je bila Kolova velika ljubav, doživeli istu sudbinu

horoskop
19:28 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. jul: Rakovi, emocije će vam biti izražene, Ribe, stižu promene na ljubavnom planu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.