Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : trudnica

Zašto je TRUDNICAMA zabranjen lak za nokte? Evo kako to može da im SPASE život
21:30 Porodica

Zašto je TRUDNICAMA zabranjen lak za nokte? Evo kako to može da im SPASE život

SKRIVENA TRUDNOĆA Mislila je da ima problem sa GASOVIMA, kada je otišla kod lekara, ostala je ŠOKIRANA!
19:15 Ispovesti

SKRIVENA TRUDNOĆA Mislila je da ima problem sa GASOVIMA, kada je otišla kod lekara, ostala je ŠOKIRANA!

Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
10:52 Ispovesti

Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"

Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
14:48 Ispovesti

Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!

Skoro pred POROĐAJ je saznala da je trudna, njen život se za tren oka promenio iz korena!
18:00 >> 18:14 Ispovesti

Skoro pred POROĐAJ je saznala da je trudna, njen život se za tren oka promenio iz korena!

Na ŠOKANTAN način saznala da je trudna: Tinejdžerka je otišla na DEPILACIJU, a onda joj se život promenio iz korena
09:00 Ispovesti

Na ŠOKANTAN način saznala da je trudna: Tinejdžerka je otišla na DEPILACIJU, a onda joj se život promenio iz korena

Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe
15:30 Ispovesti

Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe

Da li je ovo trudnički stomak? Žena bi trebalo uskoro da se PORODI, a niko joj ne veruje da je u drugom stanju (FOTO, VIDEO)!
15:09 Ispovesti

Da li je ovo trudnički stomak? Žena bi trebalo uskoro da se PORODI, a niko joj ne veruje da je u drugom stanju (FOTO, VIDEO)!

Laneno seme
16:45 Zdravlje

Da li je dobro koristiti laneno seme u slučaju STIMAČNIH tegoba? Doktorka Katarina je dala ŠOKANTAN odgovor na ovo pitanje, a evo ko NIKAKO ne sme da ga konzumira!

Trudnica
09:53 Porodica

Ako u ovoj DOBI ostanete TRUDNI, vaša deca će biti mali GENIJALCI: Postoji ogroman rizik ali i velika sreća koja sledi

Da li ste u DRUGOM STANJU? Ove VITAMINE obavezno morate unositi radi zdravlja vaše bebe
11:20 Zdravlje

Da li ste u DRUGOM STANJU? Ove VITAMINE obavezno morate unositi radi zdravlja vaše bebe

Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!
19:50 Ispovesti

Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zid
21:32 Dom i saveti

Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti

prodaja stana
20:06 Dom i saveti

Za sve one koji žele da prodaju stan: Ako imate ovaj komad nameštaja u dnevnom boravku - kupci neće ni pomisliti da uzmu ključ!

teflonski tiganj
18:46 Dom i saveti

Nismo ni svesni šta držimo u kuhinji: Evo zbog čega izgrebani tiganj treba momentalno baciti!

Shutterstock
13:45 Dom i saveti

Napravite "tuš za creva" od samo tri sastojka: Rešite se zatvora i viška kilograma

komarac
13:20 Dom i saveti

Trik koji za 30 sekundi uklanja svrab od ujeda komaraca: Ova metoda trenutno smiruje kožu

watch-icon

Preporučujemo

Prijanka Čopra
22:01 Lepota i Moda

Ona je najlepša žena u univerzumu: Čak ni ožiljak na licu joj ne može ništa - i dalje je boginja!

zid
21:32 Dom i saveti

Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti

apotelar
21:03 Zdravlje

Da tog dana nije otišao u apoteku, ne bi ni znao da ima smrtonosnu bolest: Mlad čovek (38) posle 1 pitanja apotekara zanemeo - počela je borba za goli život

kraljica Leticija
20:35 Lepota i Moda

Dugo nismo videli ovako moćan kombinezon: Udoban, ultra moderan, a besperkorno sakriva sve nedostatke, Leticiji je omiljeni

prodaja stana
20:06 Dom i saveti

Za sve one koji žele da prodaju stan: Ako imate ovaj komad nameštaja u dnevnom boravku - kupci neće ni pomisliti da uzmu ključ!

muškarac
19:36 Ispovesti

Bio je u braku, kada mu je bivša poslala sumnjivi paket: I ne, nije bio u pitanju pozitivan test na trudnoću, već nešto mnogo, mnogo gore...

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.