19:15 Ispovesti SKRIVENA TRUDNOĆA Mislila je da ima problem sa GASOVIMA, kada je otišla kod lekara, ostala je ŠOKIRANA!
10:52 Ispovesti Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
14:48 Ispovesti Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
18:00 >> 18:14 Ispovesti Skoro pred POROĐAJ je saznala da je trudna, njen život se za tren oka promenio iz korena!
09:00 Ispovesti Na ŠOKANTAN način saznala da je trudna: Tinejdžerka je otišla na DEPILACIJU, a onda joj se život promenio iz korena
15:30 Ispovesti Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe
15:09 Ispovesti Da li je ovo trudnički stomak? Žena bi trebalo uskoro da se PORODI, a niko joj ne veruje da je u drugom stanju (FOTO, VIDEO)!
16:45 Zdravlje Da li je dobro koristiti laneno seme u slučaju STIMAČNIH tegoba? Doktorka Katarina je dala ŠOKANTAN odgovor na ovo pitanje, a evo ko NIKAKO ne sme da ga konzumira!
09:53 Porodica Ako u ovoj DOBI ostanete TRUDNI, vaša deca će biti mali GENIJALCI: Postoji ogroman rizik ali i velika sreća koja sledi
11:20 Zdravlje Da li ste u DRUGOM STANJU? Ove VITAMINE obavezno morate unositi radi zdravlja vaše bebe
19:50 Ispovesti Da li je ovaj čovek normalan? Odbio je da ustupi TRUDNICI mesto u autobusu, a razlog je ODVRATAN i besnimo zbog njega!
17:35 Porodica Dete BEŽI i BORI se za vazduh: Na snimku se jasno vidi šta se događa sa BEBOM u stomaku kad mama ZAPALI cigaretu
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!
11:43 Zdravlje Da li je opasno kad iz mladeža raste dlaka? Doktor objašnjava šta to znači i kako prepoznati kancerogene promene