11:07 Ispovesti Saznala sam da me VARA, dok sam čekala naše treće dete: Ipak ga nisam ostavila, nešto VAŽNO je presudilo
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
17:30 Zdravlje Trudnica saznala da njeno telo ne hrani samo BEBU već i OVO: "Nisam verovala da će doći do TOGA, samo sam osetila tup BOL"
08:38 Ispovesti Najbizarnija tužba za koju smo čuli: Magdalena je tužila hotel jer joj je ćerka zatrudnela u BAZENU, evo kako je to opravdala
18:30 Poznati Hari Poter postaje OTAC: Isplivala FOTOGRAFIJA trudne izabranice Danijela Redklifa (FOTO)
13:30 Porodica "Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA
15:00 Ispovesti Marija je trudnica sa JEZIVIM talentom: Pokazala je šta može da uradi sa stomakom i malo je reći da su ljudi FRAPIRANI
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi