09:49 Ispovesti "Ne moram nikome da se pravdam": Ženu OPTUŽUJU za se*ualno zlostavljanje deteta zbog dojenja!
08:30 Ispovesti "Halo policija, žena mi kaže da sam šonja": Muškarci u Srbiji odgovorili da li trpe nasilje od ŽENA i da li bi ga ikada prijavili
13:39 Porodica "NISU MU NARUČILI VEČERU, MUČKI SU GA ZLOSTAVLJALI": Ovako je jedna KONOBARICA spasila život 11-godišnjem DEČAKU!
18:35 Ispovesti "KO BI TEBE SILOVAO PRIKAZO": Katarina iz Beograda je preživela zlostavljanje, a umesto PODRŠKE dobila GNUSNE komentare na račun izgleda!
11:34 Poznati NAJLEPŠA ŽENA SVETA U PAKLU ZLOSTAVLJANJA: "Stalno sam se vraćala ženama i muškarcima koji su me fizički maltretirali"!
14:18 Ispovesti Živeli su u KUĆI TERORA godinama: Bilo ih je 13, STRAHOVALI su za život i to od RODITELJA, kupali su se JEDNOM godišnje, bili VEZANI LANCIMA, ali to nije NAJGORE!
19:04 Ispovesti Sofija (6) zbog ZLOSTAVLJANJA u školi završila u bolnici: "Ovo je moje dete, ono NE JEDE"
14:03 Ispovesti "Tukao je, gušio do onesvešćivanja" Lidiju je poznati srpski REPER ZLOSTAVLJAO do krvi i modrica, istina isplivala na videlo?!
14:50 Porodica Vršili su ABORTUSE na živo, JELE su neobrađeni KUKURUZ: Evo zašto je TEŠKO biti žena u Severnoj Koreji?!
08:30 Poznati "Gospođo, MUŽ ima pravo da vas bije JEDNOM GODIŠNJE" Jeziva ispovest poznate rukometašice ledi krv u žilama, ali i podseća koliko je važno da svaka žena bude hrabra!
08:30 Dom i saveti Ovo je OBAVEZNA namirnica za svaku POSNU SLAVU: Otkrivamo vam TRI načina kako da napravite domaći MAJONEZ!
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se
19:01 Poznati Do svoje 96. godine je jela samo ovo: Kraljica Elizabeta obožavala ovaj doručak, svako jutro tražila samo njega, prelako se pravi
17:59 Dom i saveti Prekontrolišite stvari, počela je sezona moljaca: Od ovoga oni beže kao đavo od krsta, evo kako da spasite svoju garderobu
17:26 Horoskop Indijski (vedski) horoskop za leto 2025. godine: Jedan znak će rešiti dugogodišnji problem, plus će izaći iz dugova i otplatiti sav kredit
17:15 Dom i saveti Neprijatan miris nestaje preko naći: Ubacite jednu stvar u cipele i rešite se smrada