13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
09:49 Ispovesti "Ne moram nikome da se pravdam": Ženu OPTUŽUJU za se*ualno zlostavljanje deteta zbog dojenja!
08:30 Ispovesti "Halo policija, žena mi kaže da sam šonja": Muškarci u Srbiji odgovorili da li trpe nasilje od ŽENA i da li bi ga ikada prijavili
13:39 Porodica "NISU MU NARUČILI VEČERU, MUČKI SU GA ZLOSTAVLJALI": Ovako je jedna KONOBARICA spasila život 11-godišnjem DEČAKU!
18:35 Ispovesti "KO BI TEBE SILOVAO PRIKAZO": Katarina iz Beograda je preživela zlostavljanje, a umesto PODRŠKE dobila GNUSNE komentare na račun izgleda!
11:34 Poznati NAJLEPŠA ŽENA SVETA U PAKLU ZLOSTAVLJANJA: "Stalno sam se vraćala ženama i muškarcima koji su me fizički maltretirali"!
14:18 Ispovesti Živeli su u KUĆI TERORA godinama: Bilo ih je 13, STRAHOVALI su za život i to od RODITELJA, kupali su se JEDNOM godišnje, bili VEZANI LANCIMA, ali to nije NAJGORE!
19:04 Ispovesti Sofija (6) zbog ZLOSTAVLJANJA u školi završila u bolnici: "Ovo je moje dete, ono NE JEDE"
14:03 Ispovesti "Tukao je, gušio do onesvešćivanja" Lidiju je poznati srpski REPER ZLOSTAVLJAO do krvi i modrica, istina isplivala na videlo?!
14:50 Porodica Vršili su ABORTUSE na živo, JELE su neobrađeni KUKURUZ: Evo zašto je TEŠKO biti žena u Severnoj Koreji?!
08:30 Poznati "Gospođo, MUŽ ima pravo da vas bije JEDNOM GODIŠNJE" Jeziva ispovest poznate rukometašice ledi krv u žilama, ali i podseća koliko je važno da svaka žena bude hrabra!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?