13:52 Poznati "Rođak me zlostavljao četiri godine, niko nije primetio": Poznata glumica otkrila da je kao devojčica bila žrtva incesta
20:58 Poznati Majka je izgladnjivala i tukla, spavala je u bašti: Šinejd je prošla golgotu, nikad se nije oporavila od brutalnog zlostavljanja
09:36 Poznati Ko je voleo tvrđi zvuk, idol mu je bio ovaj pevač: Postao je razočaranje, maloletne devojke ga optužuju da ih primorava na odmose
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
11:00 Poznati Potresna životna PRIČA Mine Lazarević: Pored toga što je bila ZLOSTAVLJANA, ona se borila i sa teškom bolešću
14:30 Poznati "Suprug me je TUKAO, a moja majka ga podržavala": Naša GLUMICA progovorila o paklu kroz koji je prošla u braku
10:40 Poznati Slavnog GLUMCA 13 žena optužilo za ZLOSTAVLJANJE: Sve su preživele identičan scenario, ovako su ih na setu tešili
09:10 Ispovesti "Moju mamu su SILOVALI, tako sam se ja desila": Svetlana iz Obrenovca je rođena DRUGAČIJA i zbog toga su je ZLOSTAVLJALI i govorili da se UBIJE
12:00 Poznati "Razmišljala sam jesam li LUDA": Teča je poznatu GLUMICU zlostavljao kada je imala PET godina, a jedna devojka se zbog toga UBILA
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se
19:01 Poznati Do svoje 96. godine je jela samo ovo: Kraljica Elizabeta obožavala ovaj doručak, svako jutro tražila samo njega, prelako se pravi
17:59 Dom i saveti Prekontrolišite stvari, počela je sezona moljaca: Od ovoga oni beže kao đavo od krsta, evo kako da spasite svoju garderobu
17:26 Horoskop Indijski (vedski) horoskop za leto 2025. godine: Jedan znak će rešiti dugogodišnji problem, plus će izaći iz dugova i otplatiti sav kredit
17:15 Dom i saveti Neprijatan miris nestaje preko naći: Ubacite jednu stvar u cipele i rešite se smrada