15:20 Ispovesti Potresna priča malog Tonija: Nije imao ni mesec dana kada su ga roditelji PRETUKLI, jedva je izvukao živu glavu i ostao bez udova
11:15 Porodica Pogledajte kako roditelji ZLOSTAVLJAJU decu na društvenim mrežama: Novi TREND na TikToku ostavlja velike TRAUME na mališane
13:20 Ispovesti Tukao ženu pred svima i niko nije smeo da ga ZAUSTAVI: Jeziv snimak prikazuje brutalno nasilje nad ženama
19:00 Ispovesti "Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA
18:00 Poznati Jeziva ispovest popularne glumice: Imala sam SEDAM godina kada me je BRUTALNO zlostavljao i svi su ćutali na to
16:30 Ispovesti Samo je BAKA sumnjala da ga roditelji ZLOSTAVLJAJU: Sa TRI MESECA je imao frakturu lobanje, oštećenje mozga, polomljene ruke i stopala
14:15 Poznati Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA
10:25 Ispovesti Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!
14:30 Ispovesti Manekenka otvorila dušu i progovorila o ZLOSTAVLJANJU i porocima: Sa 18 godina se nije TREZNILA, a danas sa 30 ima preko PET ozbiljnih DIJAGNOZA
11:50 Poznati "Ubedili su me da sam ĐAVO, a onda...": Usvojeni sin POPULARNE REP grupe ih optužuje za STRAVIČNE ZLOČINE prema njemu i njegovoj sestri!
11:52 Ispovesti "Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!
13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se
19:01 Poznati Do svoje 96. godine je jela samo ovo: Kraljica Elizabeta obožavala ovaj doručak, svako jutro tražila samo njega, prelako se pravi
17:59 Dom i saveti Prekontrolišite stvari, počela je sezona moljaca: Od ovoga oni beže kao đavo od krsta, evo kako da spasite svoju garderobu
17:26 Horoskop Indijski (vedski) horoskop za leto 2025. godine: Jedan znak će rešiti dugogodišnji problem, plus će izaći iz dugova i otplatiti sav kredit
17:15 Dom i saveti Neprijatan miris nestaje preko naći: Ubacite jednu stvar u cipele i rešite se smrada