12:55 Horoskop Nedeljni horoskop: Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za 31. jul: Blizanci dobijaju važnu vest, Jarac puni džepove, Škorpiji sledi razočaranje
11:35 Horoskop Ko vam je neprijatelj, a ko vas tajno voli? Avgust otkriva istinu – ciganske karte ne greše
10:48 Horoskop Veliki ljubavni horoskop za jul: Biku prepirke i napetost, Devici veza bez perspektive, Vodoliji romansa
11:35 Horoskop Nakon 12 godina – Mlad Mesec i Jupiter, 25. juna, menjaju tok sudbine: Današnji dan otkriva kojim putem ćemo ići u narednih pola godine
10:02 Horoskop Veliki poslovni horoskop za jul i avgust: Novac je Jarčevima zagarantovan, Lavovima veliki iskorak napred, za dva znaka iznenadni debakl
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac